Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość ej niegrzeczny
Niegrzeczny mąż statystycznie cala jest piękna,ale pali nie zapominaj ze masz zone bo powiem jej wszystko :D:D

ciekawe, bo Twojego nie pamiętam w ogóle, tym bardziej o mnie myśl 🖐️ :D

Gość żonaty mąż
Anomaria mie nie podchodzi pokazala pol twarzy i odrazu spadla na 20 miejsce :( ale figure ma to musze przyznac nie jest zapasiona :) pijany kjolicek dalje numer 1 numer 2 to jennifer

Gość żonaty mąż
liuo mala drobna smieszna mnie nie podchodzi jedyny plus ze w łożku sie dobrze uklada pewnie ale to za malo

pijany kjójićek jak Barca wygra finał chętnie poswietuje z Toba:P lilou_moew tak każdy może całować Twoja dvpe?:P ej niegrzeczny Niegrzeczny mąż statystycznie cala jest piękna,ale pali nie zapominaj ze masz zone bo powiem jej wszystko Mam Ci podać jej nr tel,czy adres pracy,a może domowy?:)

Gość żonaty mąż
a tak w ogole to sie nigdy nie ruchałem

Gość ...bb,,,,,,
niegrzeczny maz pokaz nam wszystkim swoja buzke :)

Gość niepoprawna zazdrosna
:D

żonaty mąż - nie zabiegam lilou idż w chuj - udaj się do specjalisty bo chyba coś ci jebło :P

statystycznie niepoprawna podaj jej maila będzie bezpieczniej nigdy nie wiesz kto czai się po drugiej stronie pewnie z drugiej strony siedzi Wojtek:P ...bb,,,,,, niegrzeczny maz pokaz nam wszystkim swoja buzke Tylko fotke musze cyknac:) lilou_moew niegrzeczny - chyba oszalałeś , trzeba sobie zasłużyć Sama sobie zaprzeczasz swoim wypowiedziom.

Niegrzeczny mąż w to, ze wygra wierzę bardzo, więc szykuj się na świętowanie ; - )

niegrzeczny - nie odgadłeś że moja poprzednia wypowiedź to metafora , za bardzo się cenię .

pijany kjójićek- Ja tez sadze ze pykna M.U jak będą chcieli.Pytanie gdzie świętujemy?:) lilou_moew-jestem zbyt prosty,jak budowa cepa dlatego nie zrozumielem:) Statystycznie,ale ja nie umiem używać shopa,miałaś mnie nauczyć;)

fotek nie będzie,ja nie nadaje się na gwiazdę:P Jest tu tylu przystojniaków którzy wkleili swoje fotki,i pięknych kobiet,także wystarczy.Kafe nie przyjmuje już linków z fotkami:P

no ładnie wszyscy sobie idą a ja zostaje bo nie mam co ze sobą zrobić ...

pijany kjójićek-W tym wypadku ie ma wyjątków żadnych statystycznie niepoprawna Przecież ja nie będę pil u Ciebie,tylko u siebie;P.