Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość Pan z Kasą typu Bears
Buzia, jak buzia. Żona mogłaby pokazać nogi :)

ja niestety nie mogę się wypowiedzieć ,ma ktoś zdjęcia wszystkich no może przesadzam ,ale większości kafeterianek wtedy można by było zrobić ranking ,żeby nie było ja się za najpiękniejszą nie uważam powiedzmy ujdę w tłoku

Gość gab01
Co wy sie tym b777 tak zachwycacie? Mi tam sie nie podoba jego typ urody, nie jest przystojny, taki "ujdzie w tlumie"

Gość michael wittman
kulturę ? a fote ktoś widział tej zacnej pani ?

Gość Taka jedna... czyli ja
sosssssss podawaj nie ściemniaj, pisałeś,że laska juz tu nie wchodzi.

Gość 5gvvvvvg
jenni jest najładniejsza rasowa kobieta

Gość mueva bambina cipolina
NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘 NAJPIĘKNIEJSZA JEST PORTUGALKA😘

Gość żonaty mąż
najladniejsza jest 1.pijany kjojicek 2. jennifer ma fajne cycki

Gość Pan z Kasą typu Bears
Jamam dużo fot Kafetarianek w tym przerwy i wiele jest ładniejszych od jennifer. Choć nie powiem, większość na tym topiku, to ładne dziewczyny (przynajmniej na zdjęciach). Różne są gusta, więc nie da się ustalić, która najładniejsza. Aby w salomonowy sposób rozstrzygnąć ten problem, napiszę, że żadnej z faworytek bym nie odmówił stosunku cielesnego :P

Gość roman z Tyszkowa
dajcie focie pijany kjojicek

Gość Taka jedna... czyli ja
To dawaj pierwszą i ostatnią literę.... ja kiedys widziałam tu piekną dziewczyne, ciekawi mnie czy to nie Ona...

hahaha najładniejsze na kafe? troszkę dziwny temat biorąc pod uwagę fakt, że większość osób jest tutaj anonimowa i w sumie nie wiadomo jak wyglądają ;) może najładniejsze pogodynki? :)

dziewczyna Portugalczyka jest najładniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość michael wittman
zamawiam naklejki !!!!!!!!

jenny jak sprzedasz brudne i zapuszczone mieszkanie jak masz teraz to cena spadnie automatycznie :o

Gość zaniepokojona..
a co Was obchodzą naklejki na JEJ drzwiach? no tak, to internet, FORUM, anonimowość... trzeba komuś wrzucić, nie? :o Jenny spoko babka, ładna i uprzejma, a to się ceni na Kafe! coś jeszcze miałam dopisać ale mi uciekło

Gość zaniepokojona..
wiem już co-piszecie, że dziewczyna Portugalczyka najładniejsza-skąd to wiecie? :P po focie oka? :D

Gość znawca-kobiet
moim skromnym zdaniem: jennifer ma syf w domu i pochodzi z patologicznej rodziny pijany kjojicek jest brudna B777 ma stulejkę lilou_moew wygląda jak radziecka kurtyzana i pewnie się puszcza