Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żydosław Sikorskibaum

Własnie wracałem autobusem z pod dworca zachodniego. Wiś wracała do Warszawy

Polecane posty

Autobus dopiero co przystanek od pętli, a w nim tłok i 95% ludzi z torbami wracało ze swoich wiosek do warszawy. Gdyby nie wysiedli z PKS-u na zachodnim, to wracałbym do domu pustym autobusem. Rano było tak luźno i spokojnie.

Zastanawiam się, ilu jesze zostało warszawiaków w Warszawie? Autentycznie, cały miejski autobus wyglądał jak zapchany PKS nad morze w wakacje.

Gość psy to smierdziele.
taka stolica, tam 80 % to glebusy z wiosek.

Gość podawac niki
odezwal sie Warszawiak spod Janek :classic_cool:

85 % wiocha ......szkoda, to bylo takie cudne miasto-ale otworzyli granice i oto konsekwencje...

Gość vvs
A ty autorze jestes rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada?? Masz cos do osob ktore maja rodziny poza warszawa?? to ze ty nie masz kogo odwiedzic na swieta nie znaczy ze inni tez sa odmiencami! wiesz w moim rodzinnym miescie jest mnostwo przyjezdnych osob ale nikt nikogo nie potepia! Prostak jestes wiesz! Taki typowy warszawiak, wyjatkiem nie jestes, a bywaja wartosciowi, niestety to nie ty.

Gość warszawski policjanttt
warszawa sie juz zapchała

Gość bgbdfbd
Warszawiacy przedstawiaja niski poziom tolerancji. Polska sie z nich smieje.

vvs A ty autorze jestes rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada? Jestem rodowitym Warszawiakiem. Ale nie przejmujcie się. MIłe jest to, że w zasadzie był to niemal cały autobus samych dziewczyn :) To mi pasuje.

vvs A ty autorze jestes rodowitym warszawiakiem z dziada pradziada?? Masz cos do osob ktore maja rodziny poza warszawa?? to ze ty nie masz kogo odwiedzic na swieta nie znaczy ze inni tez sa odmiencami! wiesz w moim rodzinnym miescie jest mnostwo przyjezdnych osob ale nikt nikogo nie potepia! Prostak jestes wiesz! Taki typowy warszawiak, wyjatkiem nie jestes, a bywaja wartosciowi, niestety to nie ty. NIe rozumiem dlaczego uważasz mnie za prostaka? Bo napisałem, że w Warszawie jest mało rodowitych Warszawiaków i gdyby nie przyjezdni, to nie było by w autobusach tłoku i korków na drohach? Nie było by także smogu z 2 milionów samochodów. NIeby dlaczego jestem prostakiem? Obrażasz mnie bezpodstawnie.

Gość Ja jestem rasowy Warszawiak
Zarówno od strony matki jak i ojca jestem warszawiakiem wielopokoleniowym i... marzę żeby spierdolić z tego miasta :classic_cool: 🖐️

To było kiedyś piękne miasto, na obrzeżach zielone. Teraz jest całe zabetonowane budynkami, wzajemnie zasłaniającymi sobie widok i słońce, żeby przyjezdni mieli gdzie mieszkać.

bgbdfbd Warszawiacy przedstawiaja niski poziom tolerancji. Polska sie z nich smieje. A z tej reszty Polski z brudem za paznokciami śmieje się reszta świata.

Gość czy się nie wstydzisz?
Choćby przez szacunek dla osób, które zginęły w Warszawie od bomb i zostały zasypane przez gruzy lub wywiezione, mógłbyś mieć trochę szacunku dla mieszkańców Warszawy, którzy wprawdzie niewiele mieli wspólnego z Warszawą przed wojną, poza sentymentem dla stolicy, ale ją wybrali, mimo że była to kupa gruzów, a w Łodzi i we Wrocławiu bylo mnóstwo pięknych i niezniszczonych mieszkań, willi, gospodarstw do zasiedleni. Oni wybrali kupę warszawskiego gruzu, żeby kosztem ogromnego wysiłku i niewygód odbudować stolicę. Masz jakiekolwiek pojęcie o historii Warszawiaku?

Gość Randy
zapraszam na CZATGG 35499716 pisz /j TwojNick(np /j Zwariowana) i rozmawiaj z fajnymi ludzmi!!!!

Gość sadfaeee
Czatów ci u nas pod dostakiem, ale i ten przyjmiemy, jako że mamy duzo kupy do srania na wszystkich czatach.

czy się nie wstydzisz? Choćby przez szacunek dla osób, które zginęły w Warszawie od bomb i zostały zasypane przez gruzy lub wywiezione, mógłbyś mieć trochę szacunku dla mieszkańców Warszawy, którzy wprawdzie niewiele mieli wspólnego z Warszawą przed wojną, poza sentymentem dla stolicy, ale ją wybrali, mimo że była to kupa gruzów, a w Łodzi i we Wrocławiu bylo mnóstwo pięknych i niezniszczonych mieszkań, willi, gospodarstw do zasiedleni. Oni wybrali kupę warszawskiego gruzu, żeby kosztem ogromnego wysiłku i niewygód odbudować stolicę. Masz jakiekolwiek pojęcie o historii Warszawiaku? Litości. Co ty za bzdury wypisujesz? 20 letnie smarkule, które przyjechały do Warszawy na studia, albo pracować odbudowywały Warszawę? Wiesz który mamy teraz rok? Myslisz, że one są tu zameldowane i płacą podatki na Warszawę?

Warszawa, jak dla mnie chyba jedno z najbrzydszych miast Polski. Nie pękaj, ja się tam nie wprowadzę, nigdy :D A tak poza tym to nie marudź. To ludzie tworzą miasto, to dzięki ludziom jest rozwój. Kto wie, może gdyby nie przyjezdni Wawa byłaby dzisiaj czymś na wzór" wsi spokojna, wsi radosna" czy jak to tam szło.

Gość czy się nie wstydzisz?
Dwudziestoletnie smarkule studentki to według Ciebie 95% ludności Warszawy?

vlekkenduivel Warszawa, jak dla mnie chyba jedno z najbrzydszych miast Polski. Nie pękaj, ja się tam nie wprowadzę, nigdy A tak poza tym to nie marudź. To ludzie tworzą miasto, to dzięki ludziom jest rozwój. Kto wie, może gdyby nie przyjezdni Wawa byłaby dzisiaj czymś na wzór" wsi spokojna, wsi radosna" czy jak to tam szło. I taką Warszawę bym kochał. Autobus był zapchany właśnie takimi smarkulami, a nie starszymi osobami, których było mniej więcej sztuk 4. 3 z przodu i z tyłu mamuśka z 3 dziećmi. Jak nie masz argumentów, to się czepiasz. Pytanie tylko czemu? Czy my Warszawiacy musimy w naszym mieście żyć w wiecznych korkach i ścisku? Czy musimy przez Warszawę jechać tyle czasu ile jedzie pociąg z Warszawy do Iławy?