Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Antosia_

Rezydentura stala w Uk

Polecane posty

Gość _Antosia_

Witam, Chcialabym baaaaardzo poprosic osoby, ktore juz zalatwialy stala rezydenture w Uk aby udzielily dokladnych informacji jak sie za to zabrac. Jaki druk sie sklada, skad go moge wziasc, jakie dokumenty musze skompletowac itd Jak dlugo na taka rezydenture czekaliscie? Prosze o cenne wskazowki o ktore nie spytalam a sa pomocne w zalatwieniu rezydentury. Dziekuje :)

Gość ja to robilam 4 lata temu
wiec nie pamietam jaki druk.wszystko jest na stronie home office. wysylas 12 ostatnich payslipow i WRS card i moze cos tam jeszcze .czekalam 6 tyg.

Gość _Antosia_
Ja mam tygodniowe wyplaty wiec tych payslipow byloby strasznie duzo a pozatym nie wiem czy bym wszystkie miala. Co w takiej sytuacji? Mozna wyslac 12 payslipow, z kazdego miesiaca po jednym zamiast wszystkich tygodniowek albo no P60? Co oprocz payslipow musze miec? I co to za karta o ktorej wspomnialas?

Gość _Antosia_
Jestem pewna, ze wiele osob juz to zalatwialo. Podzielcie sie swoimi wiadomosciami w tym temacie prosze :)

Gość nie zxnam zadnych
wszystkie jest na stronie home office. co i jak wyslac. wiec po co tutaj pytasz?