Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 OMG ;/

Pokrzywka alergiczna

Polecane posty

Go艣膰 OMG ;/

Witam was ; ) Mam problem w艂a艣nie z t膮 chorob膮 po 3 dniach sp臋dzonych w szpitalu gdzie leczy艂em atopowe zapalenie sk贸ry gdzie w ten oby pi膮tek dosta艂em wypis ze szpitala w stanie dobrym all by艂o ok znikn臋艂y zaczerwienienia,sucho艣膰 sk贸ry i w pewnym stopniu 艣wi膮d na wypisie dosta艂em recept臋 na par臋 lek贸w mi. przeciwhistaminowy Znero pare ma艣ci robionych i ma艣膰 na jakie艣 zmiany sk贸rne (w膮gry) all by艂o pi臋knie wieczorem wzi膮艂em ten Zenero Zyrtex i posmarowa艂em si臋 ma艣ci膮 robion膮 t膮 co dostawa艂em od tygodnia w szpitalu. Nie wiem co mnie napad艂o ostatnio na punkcie jogurt贸w i serk贸w ale ostatnio chyba za du偶o zjad艂em ich i nie wiem na nast臋pny dzie艅 w sobot臋 ok 13 siedz膮c w samochodzie zaobserwowa艂em 偶e moje r臋ka p艂onie szczeg贸lnie na d艂ugo艣ci palc贸w zrobi艂y si臋 czerwone z b膮belkami pomy艣la艂em 偶e to co艣 z atopi i teraz nie wiem zatrzyma艂o si臋 na ca艂ych d艂oniach drobne zaczerwienienia z bia艂ymi b膮belkami jak by by艂y wype艂nione wod膮 a jednak s膮 bez niej.Z tego co przeczyta艂em aby to zwalczy膰 trzeba natychmiastowo zlikwidowa膰 przyczyn臋 tego jaki艣 alergen co uczula i teraz pytanie za 100p. Czy to nadmierne spo偶ycie bia艂ek czy ten zenero po 1 tabletce ? Za tydzie艅 mam wizyte u dermatologa ale ju偶 mam dosy膰 na to patrze膰 lekko to sw臋dzi ale da si臋 wytrzyma膰 teraz zaryzykowa艂em i wioz艂em ten zenero bo tak si臋 leczy pokrzywk臋 lekami przeciwhistaminowymi i zobaczymy czekam na wasz膮 odpowiedz jak to mo偶na szybko zaleczy膰 bo to niby znika po kilku godzinach ale tez mo偶e do 6 tygodni i wy偶ej a mija ju偶 2 dzie艅 ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rgrg
Fajne te forum nikt nie raczy odpisa膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach