Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMG ;/

Pokrzywka alergiczna

Polecane posty

Gość OMG ;/

Witam was ; ) Mam problem właśnie z tą chorobą po 3 dniach spędzonych w szpitalu gdzie leczyłem atopowe zapalenie skóry gdzie w ten oby piątek dostałem wypis ze szpitala w stanie dobrym all było ok zniknęły zaczerwienienia,suchość skóry i w pewnym stopniu świąd na wypisie dostałem receptę na parę leków mi. przeciwhistaminowy Znero pare maści robionych i maść na jakieś zmiany skórne (wągry) all było pięknie wieczorem wziąłem ten Zenero Zyrtex i posmarowałem się maścią robioną tą co dostawałem od tygodnia w szpitalu. Nie wiem co mnie napadło ostatnio na punkcie jogurtów i serków ale ostatnio chyba za dużo zjadłem ich i nie wiem na następny dzień w sobotę ok 13 siedząc w samochodzie zaobserwowałem że moje ręka płonie szczególnie na długości palców zrobiły się czerwone z bąbelkami pomyślałem że to coś z atopi i teraz nie wiem zatrzymało się na całych dłoniach drobne zaczerwienienia z białymi bąbelkami jak by były wypełnione wodą a jednak są bez niej.Z tego co przeczytałem aby to zwalczyć trzeba natychmiastowo zlikwidować przyczynę tego jakiś alergen co uczula i teraz pytanie za 100p. Czy to nadmierne spożycie białek czy ten zenero po 1 tabletce ? Za tydzień mam wizyte u dermatologa ale już mam dosyć na to patrzeć lekko to swędzi ale da się wytrzymać teraz zaryzykowałem i wiozłem ten zenero bo tak się leczy pokrzywkę lekami przeciwhistaminowymi i zobaczymy czekam na waszą odpowiedz jak to można szybko zaleczyć bo to niby znika po kilku godzinach ale tez może do 6 tygodni i wyżej a mija już 2 dzień ;/

Gość rgrg
Fajne te forum nikt nie raczy odpisać