Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczenieswiadekjehowy

na obiad dziś miałam

Polecane posty

żeberka, kotleta i ....frytki. Piekłam je prawie godzinę wiecie. Może miałam więcej frytek jest w pracy za granicą. Ale wiecie - W SUMIE mięso i sałatka starczy. Trzeba te frytki piec i piec, a jaka wartość tego? I tak chodzi głównie o mięso ale fakt worek kartofli zmarnowałam. Jednak ja mam lepsze zajęcia w życiu niż znęcanie się nad kim z tego powodu. POZA TYM przyszła sprzątaczka i sobie wzięła, nie? To nie moja wina, że nie miałam gdzie wziąć bo też bym wzięła i tyle. Takie życie i tyle. I nie trzeba było mnie obgadywać z tego powodu. Z innych też. Ja też nikogo nie obgadywałam. Ale kto by się mną przejął , nie? No cóz... takie życie. Zostało sie powiesić. I do dziś zostaje, ale dziś się już niczym nie przejmę. Wtedy się jeszcze przejmowałam wiecie - czy tu jest ktoś normalny? Nikogo. Bo z Polski się stoi o KLAJDy - i nikt nie miał racji. Ja w sumie. To jeszcze na mnie za to. Jedzenie i spanie - co wy. KLAJDY I DISKO. To jest Polska. I tyle. No ale tacy jesteście piękni... jak kwiat róży CHIŃSKIEJ.

Kozmetiks, takie rzeczy - mejk ap... jedzenie, spanie i ...mycie sie? Nie. Nie. I tyle :(