Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Ok może to głupie ale...

Polecane posty

byłam wczoraj z 'kolegą' na randce i jakoś tak wyszło że zrobiło się bardzo gorąco i kiedy już miało dojść co do czego okazało się że jest prawiczkiem no i oczywiście wtedy zachowałam się jak zwykle czyli jak debil zaczęłam się śmiać i powiedziałam 'hehe dobre...' . Chłopak się wkurzył i wyszedł a mi jest teraz MEGA głupio. Stąd moje pytanie - czy powinnam zadzwonić i go przeprosić a jeśli tak to co powiedzieć? bo jakby nie patrzec to trochę niezręczna sytuacja :/

Gość lek. med. ginekologicznej
ale co chciałas się ruchać z kolegą czy tylko pieścić?

Gość zadzwon i zapros go na kawe
albo do kina, albo spacer. nie nawiazuj do tego co bylo niezreczne, nie wspominaj, p;o prostu zyjcie dalej ;) a jezeli trafi sie jakas okazja by do tego wrocic to przepros go za swoje zachowanie i tyle.

najgorsze jest to że po raz kolejny przez to że zachowałam się jak debilka być może stracilam szansę na coś więcej a koleś naprawdę był wart uwagi... masakra , zabijcie mnie! :(

lilou_moew-ja kiedys tez tak zareagowlam, ale mi bylo pozniej glupio...i jak sie odnajdujesz na kafe-widze,ze sie swietnie bronisz Gwiazdeczko ;)

Gość prawiczek z warszawy
baby to chuje ... z cycami :classic_cool:

ines - no jakoś sobie radzę hehe :) dobra zadzwonie jutro do niego i spróbuję 'delikatnie' dać mu do zrozumienia że nie chciałam zachować się jak cham i prostak :D

Gość o_o_O
dno:o