Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chogata

A mi sie juz dwa razy snilo tsunami

Polecane posty

Gość chogata

i dzisiaj sie dowiedzialam, ze moja wspollokatorka tez miala sen o tsunami. Mieszkam w Irlandii. Myslicie, ze to sen proroczy? :O

Gość Paweł cobh
Nie oglądałyscie czasami tego wieczora filmu 2012? Też mieszkam w Irl. i nie ukrywam że troche obawiam sie wielkiej fali.Mieszkam nad samyym morzem...

Gość chogata
ja tez mieszkam nad samym morzem. nic nie ogladalysmy typu filmy o koncu swiata. ale ze nic sie do tej pory nie stalo to mniemam ze to byl tylko glupi sen

Gość Pawel cobh
http://zenobiusz.wordpress.com/2011/02/03/mega-tsunami-atlantydzkie-czy-zaczelo-sie-odliczanie/ wczoraj znalazłem ... w sumie nie zaszkodzi przygotować sobie plan awaryjny,czyli gdzie jechać,jakimi drogami uwzgledniajac panike wsrod ludnosci,korki na drogach,wypadki itp.Zanim dotrze do nas minie kilka godzin,jeśli to sie stanie w nocy to może być malo czasu lub wcale .Irlandia ma podobno załozony system wykrywania tsunami wiec zakladam że bedziemy ostrzeżeni w pore. Lepiej nie dać sie zaskoczyć.:) Pozdrowienia.

Gość Pawel cobh
Ciekawa historia... skoro wypiłes caly alkohol to wesele było w końcu bezalkoholowe:)

Gość Sasuu
Szczerze to mnie trochę zaskoczyło, ponieważ w tym czasie (tzn. na przełomie maja) również miałam sen o tsunami , o tyle, że w Polsce (mieszkam w okolicach trójmiasta) i tego dnia miałam geografię, zapytałam się czy w naszych okolicach może wystąpić tsunami, mówił, że jest małe prawdopodobieństwo, ale może. Wyjaśniłam mu także przyczynę mojego pytania i odpowiedział, że również tej samej nocy śniło mu się tsunami. Od tamtej pory po dziś dzień , co jakiś czas śni mi się tsunami, lub podnoszący się poziom wody. Też mnie nie interesują filmy katastroficzne i takowych nie oglądam od bardzo dawna.

Gość Sasuu
*zapytałam się nauczyciela od geografii

Gość chogata
od mojego snu minelo juz kilka miesiecy a zadnego tsunami nie bylo.. mysle ze wtedy za duzo naogladalam sie filmikow o katastrofie w japonii. mam nadzieje, ze wasze sny nie okaza sie prorocze!

Gość Sasuu
Ja też mam nadzieję, ponieważ w tym roku dość sporo tsunami w Polsce. na pomorzu, gdzie mieszkam przeżyłam, a było ich gdzieś z osiem od maja. Za każdym razem to samo uczucie. ;x Zagłębiłam się w ten temat wczoraj i dosyć dużo ludzi w Polsce ma podobne sny. Ale pożyjemy, zobaczymy.

Gość Sasuu
Tylko też ciekawe jest, że dopiero teraz, pierwszy raz w życiu zaczęły mi się śnic. Na pewno ma to swoją symbolikę, ale ja przynajmniej myślę, że czekają nas duże zmiany w następnych latach, nie wiem konkretnie jakie, ale coś wisi w powietrzu i to czuć w kościach.