Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta szczeraa

Czy wy tez macie zimnych partnerow?

Polecane posty

Gość kobieta szczeraa

rzadko prawia wam komplementy, nie powiedza pierwsi ze kochaja a jesli zabieraja sie za calowanie wqas to juz wiecej, ze to oznacza ze chce seksu? To smutne.. czuje sie jak jakis pajac mowiac mu te wszytskie mile slowa a nie otrzymujac ich w zamian

Gość niestety tak123
brakuje mi jego cieplych slow, ale nie narzekam bo zamiast tego duzo dla mnie robi a czyny sa wazniejsze niz slowa prawda..

mój jest gorący, kilka razy tylko był zimny jak ciepłą wodę wyłączyli i brał prysznic w zimnej 🖐️

Gość i tak cie kocham hehe
taak, to słodkie słyszec "zdaje ci sie bo rośniesz" w zamian za "kocham cie"... :classic_cool:

Gość wilczyczkaa
Na poczatku myslalam,ze jest zimny ale porozmawialam z nim o tym i powiedzial mi,ze juz ma taki charakter, ze mnie kocha ponad zycie, ale juz taki jest. Niektorzy juz tak maja nie ma co sie martwic :) jak ktos wspomnial juz wazniejsze sa czyny

Gość i tak cie kocham hehe
poczytajcie troche o introwersji. moj jest typowym introwertykiem i to dlatego.

Gość moj jest troche
zimny, a chcialabym zeby czesciej okazywal mi uczucie :(

Gość kosteczka lodu
Oj znam ten typ:) Jestem już z takim 5 lat;) Po prostu tacy już są nie lubią okazywać uczuć, albo wręcz kryją się z nimi... Nie prawi mi czułych komplementów, słodkich słówek itp. Nie powiem czasem miło coś takiego usłyszeć. Ja sama też nie jestem zbyt wylewna. Nie wyznaliśmy sobie miłości mówiąc "kocham cię" bo dla mnie jak i dla niego to naprawdę wielka rzecz i nie może to być rzucone na wiatr, nie mogą to być puste słowa, musimy być siebie pewni na 1000% zanim to padnie.

Ech..mialam takiego. Bardzo porzadny facet, niesamowicie inteligentny, z poczuciem humoru, dobry w lozku i..zimny. Jestem wyrozumiala, wiec sie nie czepialam, ze nie przytula mnie, nie caluje, nie mowi ladnych slowek. Tez myslalam, ze to co dla mnie robi jest wazniejsze. Po czym okazalo sie, ze robil to wszystko po to, by mi zrekompensowac fakt, ze nigdy mnie nie kochal. Bo, jak powiedzial, w ogole kochac nie potrafi. Poczulam sie, jakby dal mi w twarz. Z piesci.

Gość Anita-Anita
Moja imienniczka i niemal ta sama sytuacja-zimny facet. Mój facet kiedyś powiedział że on nie potrafi kochać i teraz nie wiem czy nie spodziewać się tego samego co ty-dostania w twarz, z pięści słowami że nigdy mnie nie kochał....

Zapytaj go, Anita. Im predzej sie dowiesz, tym lepiej. Ja do teraz sie zbieram, choc minal juz ponad rok odkad odeszlam.

Gość Anita-Anita
Chyba masz rację:( Tylko nie wiem jak to zrobić i obawiam się że naprawdę będzie mi się ciężko pozbierać bo go kocham. Nie licząc tego że nie okazuje uczuć, jest świetnym facetem...

Gość Anita-Anita
"Bardzo porzadny facet, niesamowicie inteligentny, z poczuciem humoru, dobry w lozku i..zimny" dosłownie z ust wyjęte...

Gość Anita-Anita
Jezu jakby to była prawda to padnę na zawał:D Skąd jest twój były?

Gość Anita-Anita
Dostaję lekkich palpitacji!! Mój też ze Śląska!! I aktualnie jest zagranicą! Co więcej powiesz o swoim???

Gość Anita-Anita
I bynajmniej to nie żart-mówię jak najbardziej poważnie.

Gość Anita-Anita
Anglia a twój?

Gość Anita-Anita
A no dwa na szczęście i nieszczęście:D Jak ma twój na imię tak z czystej ciekawości? Mam nadzieję że tu się już skończą te zbiegi okoliczności:D

Nie no, nie podam imienia tutaj. I tak za duzo napisalam, choc prawdopodobienstwo, ze on to przeczyta jest znikome. :) Ogolnie - fajny facet, nie chce mu bardziej obrabiac dupy. Mimo wszystko nie zasluzyl. :)

Gość Anita-Anita
Też nie mam zamiaru obrabiać bo mam takie samo zdanie o moim mimo wszystko.Porządny facet itd:) W takim razie ja podam literkę nazwiska, która sama w sobie i tak nic nie mówi;) W. Może panowie to jakaś rodzina np dalsze kuzynostwo bo aż dziw że tacy sami:D Wychodzi na to że faktycznie będę musiała poruszyć z nim ten temat. Mam nadzieję że w moim przypadku zakończy się to pozytywnie.

Ni cholery literka sie nie zgadza. :) Porusz temat czym predzej, dowiedz na czym stoisz. Zycze Ci jak najlepiej i mam nadzieje, ze skonczy sie inaczej niz u mnie. :)

Gość Anita-Anita
To dobrze:) No czas wybrać się do łóżka.Dziękuję za rozmowę i do ewentualnego usłyszenia na forum.Może zdam wtedy relację z rozmowy z panem zimnym;)

Gość ciekawskazouza7755
Anita-Anita A imię na literkę M. ?

Czy wy tez macie zimnych partnerow?" też nie macie o czym tylko o trupach gadać :(