Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magisterka

lego duplo dla 2 latka

Polecane posty

jaki zestaw kupić synkowi na urodziny???? doradzcie coś szukam ale tyle tego jest

Gość eghjyterfewrfedf
zależy co lubi kup mu dużą farmę z traktorami i zwierzątkami, potem można to rozwijac dokupując więcej zwierząt, opiekuna zwierząt, maszyny rolnicze, domek, ludziki, listonosza co przywiezie paczkę, weterynarza co przyjedzie leczyc zwierzątka i tak bez końca a jak woli samochody to kup mu zestaw ze strażą pożarną albo policyjny

Ja bym zaczęła od jakiegoś zestawu startowego. Czyli generalnie jakies wiaderko z pewna ilościa klockow, moze jakas platforma itp. Jak mu sie spodoba mozna rozwijac i kupowac inne zestawy. Ty najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz co lubi wiec troche trudno doradzac. Jedne dzieci beda sie cieszyc z zoo, a inne z traktorka i farmy. Ale mysle, ze Lego Duplo to bardzo dobry pomysl na prezent dla dwulatka :)

Gość Ja miałam po starszym dziecku
taki zestaw "startowy", po prostu dużo klasycznych klocków, a teraz młodszej kupiłam podróbki Lego- Jixin. Naprawdę fajne klocki- farma, ze zwierzątkami, plotkiem, okienkami. Są kompatybilne i na pierwszy rzut oka nie odróżniam oryginalnych od tych tańszych. Trochę się bałam, że będą pękały jak takie zwykłe za parę zł, ale sa trwałe, już ładnych parę miesięcy córki po nich depczą i jest ok.