Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Człowiek_z_bliznami

Wasze ulubione horrory

Polecane posty

Gość narko
znajomi wyciągający mnie na nocne maratony horrorów do kina, jak się spotykam ze znajomymi to też muszą oglądać horrory ;p I przez młodszą siostrę, która uwielbia horrory a ja dziele z nią pokój :P

Nie, nie, to dokładnie tak "opowieść o dwóch siostrach". Japońskiej produkcji, bałam się na serio bez zbędnych odruchów wymiotnych. a inne filmy Cię nie interesują? Tylko horrory?

Noo interesują interesują :P Dramaty psychologiczne, wojenne, samochodowe, erotyczne (w zasadzie tylko jeden) i czasami (rzadko) nie smiejcie się lubię pooglądać komedie romantyczne, zwłaszcza jak popiję solidnie.

To ja ci polecę zajebista komedię "Clerks". Nie ma nic wspólnego z hollywoodzkim romantyzmem i naprawdę fajne dialogi ma:). Oglądałam 3 razy i za każdym się śmiałam.

Tego z idiotami nie oglądałam, ale zamierzam, bo już miałam kilka pozytywnych rekomendacji od znajomych.:P a jak chodzi o drogi bez powrotu i oszukać przeznaczenie to nuda, nie polecam.

Ta solarka to było już niesmaczne:D. A widziałeś może "Całkowite zaćmienie"?

To ja polecam zaćmienie, jeden z moich ulubionych filmów. Prawdziwa historia o homoseksualnym związku dwóch poetów: Rimbauda i Verlaine'a. Rimbauda grał DiCaprio, którego uwielbiam.:D

No dikaprio to taki zajebiaszczy aktor, że nawet sodomistę zagrał z wczuciem.:D

Kurde, wszyscy mają właśnie przez ten wątek homo odrzut, a szkoda, bo film jeden z lepszych jakie widziałam. Brokeback jest przy tym trochę nudne.:P

Ta "rzeźnia na szynach brzmi" równie komicznie, co "masarnia na łyżwach". :classic_cool:

Z pomiędzy uchylonych drzwi szafy wytacza się kubeczek po jogurcie... Słychać ciche powarkiwanie, po chwili wychodzi na zewnątrz FHG trzymający w prawej ręce łyżeczkę umazaną resztkami Jogobelli. Już wiesz, że chce nią wydłubać ci oko...

Gość moje ulubione tooooo
"Zmartwywchstanie teściowej" "Powrót żony" "Zemsta kochanki" "M jak mortadela"

Gość moje ulubione tooooo
"Zmartwychwstanie - sorki za literowke ;)

Buhahaha :D Alles dobre. Ale nie piszmy wiecej o FGH bo jeszcze tutaj zajrzy, stwierdzi że go obrażamy, zgłosi to modkom, oni wywalą mój temat a jak by tego było mało FGH nam napisze że nas pozabija i sam za to NIGDY nie zostanie zbanowany. Ironia :D