Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Człowiek_z_bliznami

Wasze ulubione horrory

Polecane posty

Gość narko
Paranormal Activity! Myślałam że zemdleje ;p

Nie lubię horrorów. Także ich nie oglądam. Także to wszystko, co miałam do napisania w tym temacie.

Zdecydowanie "Na Wspólnej". Za każdym razem chowam głowę pod kołdrę, kiedy widzę jak Roman ogląda się za barem pana Włodka wiedziony zapachem browca.

Oooo też oglądałem Paranormal Activity :D Super, zayebisty horror. Z początku trochę nudnawy, brak efektów specjalnych. Ale od momentu jak babkę wydarł z łóżka aż do końcowej sceny jak Katie skoczyła na kamerę był naprawdę straszny... Ach, masz gust do filmów ;)

A to już wiem czemu koleżanka krzyknęła "paranormal activity" jak ołówek samoczynnie sturlał się z ławki na podłogę.

Gość narko
Dzięki ;) I w pamięci mam jeszcze jeden horror, Zamurowani. Dawno dawno temu go oglądałam, ale do teraz pamiętam :P

Gość Najstraszniejszy horror
nazywa się "Spis tematów" jest reżyserowany przez motłoch, a aktorzy są w większości beznadziejni.

Blizna ja horrorów to nie lubię, ale polecam thriller "Mulholland Drive". Zajebiste wrażenie na mnie zrobił.:P

Swir żywych trupów to oglądałem wiele razy, tylko że tą chyba najnowszą wersję z Rhamesem, fajny film. Straszność Switu żywych trupów polega na tym że z dnia na dzień świat stał się miejscem niemożliwym do życia. Na youtube są dodatki do tego filmu, takie jak Andy's Lost Tape, czyli nagrania Andy'ego jak i wiadomości, częściowo wyjaśniające atmosferę panującą podczas rozprzestrzeniana się zarazy :D

Gość narko
ja też nie lubię się bać i zazwyczaj jestem zmuszana do oglądania horrorów :P

Lubię, ale właśnie większość horrorów stawia bardziej na flaki i płyny ustrojowe, niż na grozę.:(

A nie. Wyjątkowo "Sierociniec" oglądałam.

Gość rsdgvdrfghgthngt
mi sie podobało Lustro ale 1 czesc

Alles to pewnie oglądasz slashery. Obczaj coś o zjawach, takie filmy potrafią straszyć. Osobiście lubię jeszcze kino z wampirkami w rolach głównych... zwłaszcza jak jedną z głównych postaci jest przeurocza wampirka :D

Gość małp@
Dla mnie też Sierociniec był najlepszym horrorem jaki obejrzałam.

Właśnie nie kręcą mnie ani flaki ani zjawy. Ja tam lubię jak film jest prawdopodobny. Najbardziej odpowiadają mi thrillery, dramaty i psychologiczne. A propo to obejrzałam do połowy ten dokument o NBK.:D

Faaaajny ten dokument nie? :D:D:D Wszystko bardzo dokładnie odwzorowane oprócz.... broni :O Cholera Harris miał Hi Pointa 995, a nie Kel- Teca Sup 2000. Harris miał obrzyna z Mossberga (chyba) M500, natomiast w dokumencie ma M590 Compact Cruiser. Poza tym Klebold miał samopowtarzalnego Teca 9 a nie automatycznego. Ajjj :P

Kurde, Blizna, czyżby Twoja fascynacja przybrała rozmiary fanatyzmu?:D Ja to na wszystko mówię pukawka i nie widzę różnicy. Mnie najbardziej interesowały kawałki prywatnych filmów i fragmenty z pamiętnika. Jestem w 3 części.

Gość no nie wiem , nie wiem
Egzorcysta ... sama nie wiem dlaczego :)