Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynetka

ciaza zaraz po odstawieniu pigulek !

Polecane posty

Gość novynetka

hej 10.04 skonczylam brac tabletki 16,04 wystapilo krwawienie z odstawienia, nie zaczynalam juz nowego opakowania po 7dniowej przerwie jakies 4 dni po skonczeniu sie krwawienia byl pierwszy pelen stosunek pozniej nie pamietam dokladnie kiedy byly jeszcze 3 pelne stosunki bez dodatkowych zabezpieczen,3 dni temu byl jeden ale nie pelny stosunek tez bez zabezpieczenia, jakie mam szanse na dzidziusia ? Teraz czekam na pierwqszy okres popigulkowy.Czy ktoras z Was tak szybko zaszla w ciaze po odstawieniu tabletek ? Dodam ze od kilku dni boli mnie podbrzusze, ale nie jest to bol bardzo mocny tylko taki ze czasem boli mniej czasem mocniej . Co to moze oznaczac ?

Gość novynetka
hallo

hej, ja zaszłam w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek, nawet nie doczekałam następnego okresu. 1 stosunek i poszło;) teraz jestem w 7 tc i 5 dniu.

Gość novynetka
naprawde ? to gratuluje :) a jak dlugo bralas tabletki znaim je odstawilas ? i ile dni mniejwiecej po krwawieniu z odstawienia wspolzyliscie ?

Gość uuuuaaaa
moja sis brała 6 lat tabletki i po odstawieniu do 1 tygodnia zaszła w ciążę.. lekarz nie mógł uwierzyć, a jednak..

dzięki:) tabletki brałam 2 lata. a wcześniej też 2, z tym, że były 3 miesiące przerwy. zaszłam dokładnie w 20 dc. owulacja się przesunęła;)

Ja tez zaszłam zaraz po odstawieniu, z tym ze pierwszy cykl po tabletkach miałam ok 50 - dniowy :)

Gość novynetka
Ooo a ja wspolzylam po tym jak mialam 7dniowa przerwe kilka dni po tym krwawieniu z tym ze tabletek juz neibralam od tej przerwy. jak myslicie jakie mam szanse ?

Gość giza k.
trochę offtopa - czy lekarz rodzinny może wystawić receptę na postinor? strasznie się boję, bo chyba wpadłam :( niestety u mnie tabletki i plastry odpadają, za względu na nieregularne miesiączki..

"niestety u mnie tabletki i plastry odpadają, za względu na nieregularne miesiączki.." ??? :o Podobno nawet stomatolog może przepisać.

Gość novynetka
giza k -> lekarz rodzinny badz ktos z izby przyjec obojetnie kto byle lekarz :) tabletki reguluja miesiaczke plastry tez :)