Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wamirzyca

głodówka oczyszcając i odchudzająca

Polecane posty

Gość Wamirzyca

Witam! Zaczynam głodówkę od jutra. Może ktoś się dołączy, będzie łatwiej.Plan na najbliższe 14dni. 1.Głodówka tylko woda. 2. Ćwiczenia 2 razy dziennie min 2razy po 40minut. 3. Codzienna poranna lewatywa - ułatwi oczyścić organizm. Jutro rano pierwsze pomiary mojego ciała i waga i zaczynam.....

Gość aaaaaaaaafevbaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie dasz rady 2 tyg.

Gość Afonia i pszczoły
Jak będziesz robiła sama tą lewatywę?

Gość ojajeeee
oszalałaś ?

Gość jfu,tre
a z czego bedziesz robić lewatywe- o ile ma być oczyszczająca ?

Gość nie musisz lewatywy robic
samo sie oczysci

Gość jfu,tre
Czternasto dniowa głodówka to musi być pod kontrolą lekarza,trzy do siedmiu dni to możesz sama -na pewno dla zdrowia,ale musisz pić min 1,5 do3 litrów wody lub inyc napojów,wiem coś o tym,jestem po

Gość jfu,tre
Najlepsza jest lewatywa z własnego moczu ,uzbieraj ok 1 litra ,rób po południu by spokojnie poleżeć ok 15 minut z podkurczonymi nogami.Ale może być z kawy ale nie tak dokladnie oczyszcza z pleśniaków ,z moczu jest zdrowsza.

Gość całe szczęscie
jesli chesz sie i oczyscic i schudnąc to ZDECYDOWANIE polecam diete dr Dabrowskiej

całe szczęscie a możesz mi podesłać jakiegos linka gdzie moge o tym poczytać? Narazie jednak zaczne głodówke wg tego co napisałam ale może później skorzytam czegoś nowego.

Gość całe szczęscie
wamirzyca trochę było tutaj na forum tematów na temat diety dr dąbrowskiej ( dieta warzywno - owocowa) np ten : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4451878 jesli bedziesz zainteresowana to koniecznie najpierw przeczytaj dwie malutkie kązeczki na ten temat ( sa w necie) a pozniej forum :)

Gość total score_
Życzę powodzenia,wytrwałości,satysfakcji z rezultatów:classic_cool:

Dzięki wielkie "całe szczęscie" zaraz będę szukać na necie. Czym większa wiedza tym lepiej.

Gość całe szczęscie
powodzenia :)

Gość jfu,tre
http://www.google.pl/search?q=http%3A%2F%2Fw624.wrzuta.pl%2Fplik%2F5iX4YfqN3UP%2Fniezw+ykle_plukanie_watroby_-_ksiazka_autor_andras_moritz&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:pl-PL:unofficial&client=firefox-a

Dzięki za linki jfu,tre, ale wiem o tym wszytkim co mi wysłałaś. gdybyś sprawdziła linka którego wkleiłam o oczyszczaniu organizmu to zobaczyłabyś że większość informacji sie powtarza. Pierwszy dzień rozpoczełam. Dane: Wiek - 32 lata Wzrost - 166cm Waga - 65kg talia - 86cm biodra - 100cm uda - 59cm łydka - 38cm biust - 90 cm Dzięn zaczełam o wody i od 40min ćwiczeń na orbiteku. Później lewatywa i prysznic. Jak narazie zaczyna boleć mnie głowa i czuje się słaba. Ostatnie dwa tyg przygotowywałam sie do głodówki. Nie jadłam chleba, mięsa ale za to duzo owoców gł jabłka które lubie i warzywa.

Pierwszy dzień prawie juz za mną. Ból głowy doprowadza mnie do szału ale pocieszam się że to minie. Wieczorne ćwiczenia na orbiteku zaliczone. Wiec moge pierwszy dzień głodówki zaliczyć do udanych.

Gość jfu,tre
Witaj Wamirzyca Ja oczyszczam stawy liściem,też mam pierwszy dzień za sobą,i ok 2 setki już wypiłem-pierwszy raz wiec treme mam by coś nie przedobrzyć i nie dostać krwotoku bo bardzo mnie boli głowa,pije powołem,drugą porcje już zagotowałem stygnie jutro rano zaczne pić,Mam uraz po rechabilitacji za mocne prądy(182V) na kregosłup postawił rechabilitant i nadpolili mi schab(najdłuższy miesień grzbietowy,i puściły mieśnie lewej strony żeber,to znaczy,masażysty zegnały ten ból i przemieścił sie w pachwiny, kolana,wiec jestem uziemiony,pije i czekam cudu,180 dni już mam zwolnienia.

Gość jfu,tre
pije powoli*