Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wamirzyca

głodówka oczyszcając i odchudzająca

Polecane posty

Hej jfu,tre współczuje Ci że jesteś uziemiony. Mam nadzieje że wiesz że przy oczyszczaniu stawów nie spożywa sie produktów białkowych. Ja po głodówce i pierwszym oczyszczaniu jelita gróbego rozpoczne dalsze oczyszczanie i napewno dojde do oczyszczania stawów. A ten wywar z liścia laurowego to da sie przełknąć? Ja pije dość sporo ziół ale z liścia laurowego jeszcze nie.

Kolejny dzień rozpoczęty z bólem głowy. Rozsadza mi głowe... Zaczełam od ćwiczeń 40min na orbitek a później lewatywa. Po 20min ćwiczeń miałam kryzys ale zacisnełam zęby i wytrzymałam do 40min. Jestem troche osłabiona i ten ból głowy daje się we znaki.

Gość Łódzkie
Tak wiem że musze głodować!ale jeszcze kołacze sie,- chleba nie,masła nie,oleju nie,kartofli nie ,pomidory narazie też nie bo nie są na slońcu a sztuczne ,żadnych tłuszczów i miesa, tylko sałata,marchew,buraczki,o zgrozo,a przyzwyczajony byłem że jadłem,mieso z chlebem a nie chleb z miesem.

Gość jfu,tre
łódzkie

Hej jfu,tre Dasz rade trzeba tylko w to wierzyć. Przy oczyszczaniu zrobisz sobie przymusową dietę. A ja zabieram sie za wieczorne ćwiczenia na orbiteku. Plan musi być wykonany.

Gość jfu,tre
witaj Wamirzyca- to co ciebie za choroba dopadła, o jle to nie ciezka tajemnica,skoro też łapiesz sie za wszystko co ma nas uratować,

Gość jfu,tre
Wamirzyca - To już tu nie zaglądasz a może Tobie pomoże woda utleniona zacznij ją pić 1,5godz przed jedzeniem lub 2 godz po jedzeniu 10 kropli na 100ml wody,by dotlenić organizm u mnie w rodzinie wszcy pijemy, do dwóch tygodni i zrób przerwe,oraz jedz codziennie przez tydzień dwie pestki z moreli.

Gość jfu,tre
przeklej.pl - iwan nieumywakin woda utleniona na straży zdrowia ... prosze poczytaj

Gość jfu,tre
przeklej.pl - iwan nieumywakin woda utleniona na straży zdrowia ...,wklej ten link w google i ściągnij plik ,poczytaj o jego klinice w Moskwie ,i czym oni tam sie zajmują

Gość jfu,tre
AMIGDALINA WITAMINA B17 B-17 LAETRIL 100mg x 100 poczytaj o witaminie B17 link z alegro

Gość gość
ja bede sobie lal wodke do d**y, wiadomo; nie tylko przeczyszcza ale i dezynfekuje dziure w d***e!!!