Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szatynkamalinka

bez orgazmu

Polecane posty

KARINA NO MOZE I POSZLA ALE JA JESTEM UPARTY ,TO I MOZE JEST MOJA WADA , A MNIE JEST CIEZKO URAZIC

dobrze kochani ja też spadam już,napewno się zobaczymy jeszcze na jakimś temacie,powodzenia i pozdrawiam

A CZYM TU MOWIC ZE TRAFIAM NA NIE ODPOWIEDNIE NIEWIASTY KTURE TYLKO POTRAFIA FACETA WYKORZYSTAC ZDADZIC ,BYLEM ZARENCZONY A DZIEWCZYNA MI ZGINELA W WYPADKU SAMOCHODOWYM BEDAC W 5 MIESIACU CIAZY ...........I TAK JESTEM NIE ODPOWIEDNIM FACETEM

ZDRADA ,WYKORZYSTANIE ZOSTAWIENIE Z PROBLEMAMI KTORE ONA MI UKNULA HEH

NIE MA SPRAWY BO TO AKURAT UMIEM ZROZUMIEC JAKA JEST BEZSILNOSC WOBEC TEGO CO SIE MIALO SAMEMU ...........

jestem w trzecim, bardzo szczesliwym - w koncu zwiazku. Pierwsze dwa porazki i blizny na psychice, ale to juz niewazne. Kazdy trafi na swoja polowke , tylko trzeba dac sobie szanse i nie poddawac sie.

WIEM ZE DUZO ROZMAWIAM Z LUDZMI ALE MIMO TO WIEM ZE JUZ NIE BEDZIE TO SAMO CO MIALEM W PIRSZYM ZWIAZKU......

pozostaje Ci zaakceptowac ten fakt, ze nigdy Ci znikim tak nie bedzie jak z nia, ale moze byc inaczej, rowniez szczesliwie. Tylko daj sobie szanse. Czy ona chcialaby zebys sie tak zadreczal i byl wiecznie sam?

cicho :) i nie odwal się tylko co najwyżej "nie pisz" naucz sie kultury ; / ehh, ta młodzież ; / ty też jesteś do niczego ;)