Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany Rozmówca

potrzebuję pomocy

Polecane posty

z babami zawsze mozna sprobowac, w odpowiedni sposob . Kup jej seksowna bielizne, przygotuj moze jakas romantyczna kolacje i daj jej ta bielzine ladnie zapakowana. jakies roze i swieczki w sypilani...i napewno nie powie nie Twoim urozmaiceniom. A jesli powie nie, to wtedu mozesz porozmawiac z czystym sumieniem wiedzac ze Ty sie starales

rozmowczyni, wiem o czym mowie :P czasem tak jest ze zwiazek bez dbania o iskre przeradza sie w zwiazek bardziej przyjacielski niz romantyczny/intymny...

Gość rozmówczyni
Jak już wcześniej pisałam nam pomogły 2 miesiące rozłąki, które akurat przypadły na okres kiedy ta iskra przygasła;)

Gość Zainteresowany Rozmówca
Wybaczcie drogie panie ale udam się na spoczynek :) Dziękuje za rozmowę, jutro(właściwie dzisiaj), powrócę do tego tematu; jesli to tak działa na tym forum. A teraz pozdrawiam, i dobrych snów ;)

oj tu mamy inne patrzenie na sprawy, ja do tej samej rzeki nie wchodze, weszlam raz i stracilam tylko czas. no ale moze akurat tu by podzialalo?masz mozliwosc wyjechania na 1-2miesiace na wakacje? bez zrywania, tak tylkozeby 'odetchnac' od siebie i spojrzec na sparwe z innej perspektywy Rozmowczyni, w jakim wieku jestes?

Gość rozmówczyni
To był akurat wyjazd zagranicę służbowy.Mam 27lat.

Gość rozmówczyni
Również udaję się na spoczynek, z chęcią wrócę do tematu gdy znajdę chwilę czasu.