Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schodzi mi skora i nie tylko

co to moze być? pomozcie:(:)

Polecane posty

Gość schodzi mi skora i nie tylko

schodzi mi skora z samych łydek...luszczy sie... do tego ciągle mam siniaki...pelno...prawie nog nie widac:,(

Ja mam podobnie... na sucha skóre to chyba trzeba balsamy nawilżające stosować, mi to troche pomaga... a na siniaki... u mnie to się biora stąd, że w cos walne.. ;) więc należy tego unikać.

Najlepiej zrobisz jak pójdziesz z tym do lekarza, bo o ile z suchą skórą łatwo można sobie poradzić smarując ją regularnie intensywnie nawilżającymi dermokosmetykami, lub myjąc ją w emolientach, to fakt, że łatwo robią Ci się sińce może świadczyć o jakiejś chorobie.

Niekoniecznie... u mnie np. jest to rodzinna tendencja... Moja mama czasami jak się stuknie delikatnie o róg stołu, to potem ma olbrzymiego krwiaka na udzie... Mój brat ma podobnie i ja też..

ooo Max, mogę Cię zaczepić? Poradź mi co zrobić z suchymi oczami? Kurka, normalnie mam oczy jak staruszka, wyblakłe i mętne. Wiesz coś na ten temat? Trochę szperałam w necie i znalazłam inf, e może to być wynik niedoboru wit a, tłuszczy w organiźmie. Jakbyś coś wiedział, napisz mi proszę, będę bardzo wdzięczna

Łykaj rutinoskorbin-wzmacnia naczynia krwionośne. Mam podobnie jak Ty, such,ą skórę złuszczam pilingiem i często nawilżam. Na siniaki łykam rutinoskorbin