Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adell99

Kocham byłego chłopaka.

Polecane posty

Gość adell99

WITAM, mam wielki problem. Rok temu zerwałam z chłopakiem z którym byłam 7 lat. Nie potrafie tego teraz wytłumaczyc dlaczego to zrobiłam. Chyba szukałam zabawy, wolnosci. szybko tego załowałam, ale On zwiazał sie z kims innym i nie próbowałam sie znowu o niego starac. Również po 4 miesiacach od zerwania czyli w siepniu zeszłego roku zaczełam spotykac sie z innym chłopakiem. Chłopak z którym zaczełam się spotykac był bardzo czuły, wrazliwy, opiekunczy. Bardzo mu współczułam bo niedawno zmarła jego mama, a tata go kompletnie olał. W listopadzie spotkałam sie potajemnie z moim ex. To on wykonał do mnei telefon. Rozmawailismy normalnie, całowalismy się, powiedział mi wtedy " ze my zawsze bedziemy sie kochac i ciagnąc do sievbie ". No ale ja przestraszyłam sie tej sytuacji i nie wiedziałam co mam robic. sprawy sie tak pokomplikowały ze kiedy chciałam zerwac z moim obecnym chłopakiem to było krótko przed swietami i on dostał prace w mojej miejscowosci. Mój były pare razy jeszcze sie do mnie odzywał ale starałam sie do tego podchodzic z dystansem. w sumie od naszego pierwszego spotkania z byłym, zrozmuiałam ze nikogo nie bede tak kochac jak mojego byłego. Ostatnio odezwałam sie do byłego ale on niestety mnie olał, ma dziewczyne, moze pokochał ją. prwadziwa miłoscią? Tkwie w zwiazku który mnie meczy i nie potrafie tego skonczyc. Mój były jest sasiadame moich rodziców, mam swietny kontakt z byłą tesciową. Bradzo załuje swojej decyzji czasu juz nie cofnę, wiem... Ale co moge zrobić, jaki ruch wykonac zeby przekonac się czy mój były cos do mnie czuje.

Gość Los Wariatos
To co on zadzw umow sie na psotkanie i powiedz ze chcesz pogadac w bardzo waznej sprawie. No chyba ze sie chcesz bawic w kalambury,niektorzy to lubia tylko czy tpo skuteczne i dojrzale to nie wiem

Gość Onn26
Właśnie widać jaką MIŁOŚC czujesz do niego Jak możesz móić, że go kochasz jak go zostawiłaś ? ;/