Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakarasz

śmierć Bin Ladena twoja opinia

Polecane posty

Gość bakarasz
nie muszę się zastanawiać nad wolnością i nie odbieram prawa amerykanom manifestowac na ulicahc radości , mylisz pojęcia bezeduro ja tylko komentuję ich zachowanie , a że maja prawo to inna kwestia

Gość abadziababenc
a ja uważam że on i podobni mu fanatyczni zbrodniarze nie zasługują, by o nich mówić czy rozpisywać się, pamięć ich imon powinna na zawsze zaginąć jedynie zbrodnie dla przestrogi winny być przekazywane pokoleniom.

Gość po zbrodniarzach
ludzie sa tacy sami pod kazda szerokoscia geograficzna. kazdy musi poczuc cieżar i rozmiar tragedi,zwłaszcza kiedy pierwszy zaczął.To byla zwyczajna napaśc na USA. kązdy terrorysta na świecie wie, ze amerykanie nie dyskutuja z nimi i nie negocjują.

Gość tysz spadywam
nie myle. wszystko sklada sie na całosc. zastosowalam na Tobie cos :P mozesz komentowac zachownaie innych ale sam, gdyby Ciebie t w jakikolwiek sposob osobiscie dotyczylo :) reagowalbys inaczej ? nie sadze. ,ala dygresyjka :P

Gość po zbrodniarzach
ale bakarsz własnie poddajesz w watpliwość reakcje amerykanów nie oddzielisz reakcji od zachowania. jest reakcja jest okreslone zachowanie.

Gość tysz spadywam
dokladnie :P no barakasz, bo czasu nie mam a ciekawosc mnie rozpiera;)

Gość bakarasz
chciałem żeby Bin Laden wykorzystał mnie analnie ale ci amerykanie zawsze wszystko zepsują :(

10:05 [zgłoś do usunięcia] bakarasz rozumiem Myrevin że mamy się znizac do tego samego poziomu bo ktoś inny tak zrobił } Nie napisałem co mamy robić. Nie imputuj mi czegoś czego nie napisałem.

"nie zabili go" czyli teorie sPiSkowe. To, że świętowali jego śmierć było bardzo nieprzemyślane i prowokujące i będzie odwet na 200%

Gość bakaraszu
chyba, ze Ty przyjalbys osame do siebie 🖐️ nie ma skutkow bez przyczyny, wiec..

Gość bakarasz
i na drugim topiku piszesz te same bzdety :D jak widac masz niewiele do powiedzenia