Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awikoratia

Nie poszłam na mature

Polecane posty

aa no i matura w porownaniu do egzaminow na sesji to pryszcz.(ja mialam jeszcze stara ta gorsza mature...) a tak apropos gdzie sa rodzice tych dzieci ktore postawnpowily olac sobie jedna z wazniejszych spraw w zyciu..;/;/mnie by moja mama chyba tam na sile zaciagnela.

Gość matura tura
Ja w wieczór przed maturą dostałam mega gorączki a rano z nerwów takiej biegunki że ledwo do toalety zdążyłam:P Ale wzięłam się w garść łyknęłam jakieś tabletki i poszłam chociaż niewiele umiałam. Polski na 76% chociaż nie czytałam tej cholernej lektury, reszta zadań na wyczucie przypominając sobie jakie pytania nauczyciel zadawał na lekcjach i jakoś trafiałam;) Angielski miałam z niego ledwo 3! a zdałam na 82% a ustny na 90% byłam w szoku jak wyniki odebrałam:D Idź na pozostałe warto próbować! W klasie miałam dziewczynę która przed samymi drzwiami zrezygnowała i zwiała ze strachu-poszła na poprawkę w sierpniu (resztę zdała na lekko ponad 30%) i miała z niej 65% a tak się bała...

Gość ???,.
no i co poszłas dzisaj??

Gość kasia199992
Wlasnie w internecie pojawily sie dzisiejsze arkusze z jezykow obcych - najprawdopodobniej wrzucili je ludzie ktorzy wczesniej wyszli z matury wiedzac ze im sie nie uda.... zdjecia robione telefonami komorkowymi ale niezle widoczne. Matura 2011 jezyk angielski , jezyk niemiecki, jezyk francuski, jezyk rosyjski. ciekawa jestem czemu sa tutaj rowniez arkusze rozszerzone - skad oni to mieli!? http://www.fileserve.com/file/Agujbm8/5maja_2011matura_jezyki_obce.rar

Gość dwdggthyt
pewnie sie załamała i zabiła

matura to bzdura i nie zdają na prawdę ludzie którzy totalnie nic nie umieją. ja nie byłam jakimś orłem w LO ale maturę zdałam w całości za pierwszym podejściem bo cokolwiek kojarzyłam i tak studiuje zaocznie i to kilka lat po lo poszłam więc tak na dobrą sprawę do niczego nie jest mi potrzebny lepszy wynik, zdanie tego egzaminu otwiera tylko drzwi dalej a wynik zależy od tego w które drzwi chcesz wejść ja wiedziałam że po LO to tylko praca więc do matury nie uczyłam się na 100% i teraz kiedy stać mnie na studia zaoczne to z tego korzystam, sprawa wygląda inaczej jak chcesz iść na dzienne studia, ale tak czy inaczej maturę trzeba zdać bo za kilka lat może ci się zachcieć studiować to idziesz i studiujesz ale np po pięciu latach po LO matury nie wyobrażam sobie zdać

Gość magdaaa02
czesc mam takie pytanie. Czy jezeli w tamtym roku nie zdałam matmy nie pisalam poprawki w sierpniu pisałam dzisiaj i czy jeżeli tej dzisiejszej bym nie zdała to mogę pisća poprawke w sierpniu czy dopiero za rok?