Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały ben

Mam malego bena,do tego jestem brzydki.

Polecane posty

Gość Mały ben
w realu fotek nie trzeba wysylac:P

Mały ben To że masz małego, to przeboleją, w razie czego się wyliżesz. Nie współczuję, bo sam tak mam.:P:D Ale że nie będą mogły się z Tobą nigdzie pokazać, tego już nie zniesą...:O Chłopie, forumełe o plastyce czeka!!:classic_cool:🖐️

Gość Mały ben
ja nie chce z nimi sie pokazywac,tylko chedorzyc

Gość Mały ben
no tak ortografia,zapomnialem:)

Gość Mały ben
No i siup z rana w paskudny dziob

Gość Małyy ben
dzis tylko naleczowianke niegazowana:) jakas menda mi nicka zaczernila

Gość Małyy ben
Chyba pojde dzis na dziwki:(

Gość Małyy ben
Coz taki los,jak sie ma taki ryj,bambuch i malego bena.Wtedy kazda jest nie zainteresowana:(

Mały ty nie maszza małego i przestań mnie wkurzac jak ja bym mial 13 na 13 to bym ruchal dzień w dzien znalazl bym sobie jakos dziewczyme nawet glupia i brzydko i byśmu odlatyywali do nieba.

Gość Małyy ben
jakub jak facjate i sylwetke masz ok,to nie masz z tym problemu zelazna ja sie nie doluje,poprostu stwierdzam fakty,co prawda bolesne dla mnie,ale prawdziwe.

NIe mam facjaty ani sylwetki jestem małym chudzielcem 170cm/54kg ale to nie jest żaden problem chyba że szukasz modelki jak ktoś jest brzydki to niech szuka brzydkiej dziewczyny chyba że woli być sam ale niech nie pisze że jest skazany7 na samotnosc nieatrakcyjni ludzie moga miec super seks imoga siebie bardzo pragnac. Dopiero za maly penis to jest wyrok na samotnosc bo bez udanego seksu nie ma udanego zwiazku.

Gość Małyy ben
zebys Ty wiedzial Jakub jakie wymagania maja te mniej atrakcyjne,wieksze niz te ladne.Co do penisa sie zgadza,wiec mamy ten sam problem.

No jednak nie taki sam bo ja mam mniejszego i chudszego a 13cm to ma dużo ludzi i pozatym grubość sie liczy srednia grubosc to 12,7cm więc ty masz znacznie większe szanse na znależienie kobiety której to wystarczy. Kobiety sa wumagające ale do czasu czym mają więcej lat tym bardziej wymagania im się obnizaja jak sobie uswiadomia że nie ma ksiecia z bajki i kobiety bardziej patrza na zardnosc zyciowa pozycje spoleczna czy facetowi sie powodzi w zyciu niz na wyglad. Nie ma az tak duzej zaleznosi miedzy wygladem a zdobyciem partnera bo i kobiety i mezczyzni sa rozni pod wzgledem atrakcyjnosci i jakos sie tam dopasowuja. No chyba ze ktos jest naprawde brzydki i kaleka wogole. Jak patrze na swoje kolezanki z liceum z klasy i te ktore byly na studiach to widze wrecz ze te przydsz od dawna maja chlopakow i planuja zareczyny albo wziely juz slub a te ladne same chyba nie wiedza czego chca. Czesto kobieta nie ma nawet swiadomosci ze jest atrakcyjna a facet mysli ze nie ma u niej szans i nawet nie probuje jej poderwac.

Gość Małyy ben
Jakub tylko zone to ja juz mam.Problem w tym ze chcialbym sprobowac z inna,bo w zyciu mialem tylko jedna cipke:)

Chcesz zdradzić żonę nie fajnie i glupio będzie jak się okaże że inne cipki sa lepsze od twojej żony i co wtedy lepiej najpierw się rozwiedz i postaw sprawe jasno przed zoną.

Gość Małyy ben
O rozwodzie nie ma mowy.Wlasnie chce sie przekonac jak smakuja inne cipki.

Albo rozwod i nowe cipki albo zostajesz z zona ja bym tak sprwe postawil zdrada jest zlem. Jak chcesz wszystko pogodzic razem to jedyna opcja jest namówic żone na swing.

Gość Małyy ben
Juz to widze jak sie zgadza.:)

ale masz problemy hahahah swierzej cipki sie zachcialo to rzeczywisice tragedia

Gość Małyy ben
Przy jednej dziurze to i kot zdycha:P

Gość Małyy ben
Brzydze sie to prawda,dlatego nie poszedlem:)