Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały ben

Mam malego bena,do tego jestem brzydki.

Polecane posty

Gość Maly ben
NO MOZE I WZWOD ALE JESTEM DALEJ PODNIECONY:)

Gość Mały ben
Ruchanka nie bylo,kacyk jest. naczelnemu podszywowi juz dziekuje.

Gość Mały ben
pogada ktos?

Gość Informatyk :)))(((
tys zaruchal chyba swoja stara ty maly kikucie. zal mi cie frajerze haha

Gość Mały ben
Nie zaruchalem,i co z tego.Mam malego,taki urosl:(

Gość drugi dzien picia
Daj se juz gosciu spokoj z tymi kompleksami. Inni maja wieksze problemy i jakos sobie radza. Penis to nie wszystko. Nie sluchaj tych tepych chujow co ci pisza lub mowia ze duza pala jest najlepsza itp. To idioci. Znam kilkanascie dziewczyn ktorym podobaja sie takie rozmiary od 13 do 16 cm w dlugosci i w obwodzie 12 do 14. Zalosni jestescie z tymi kompleksami. Ja nie mam zadnych i wy tez nie powinniscie miec.

Jak mam Ci współczuć sam mam 11cm i 11cm obwodu. A 13 to jest w normie i dużo ludzi takiego ma w Polsce ok.30% więc się nie żal wiadomo że każda laska by chciała zaruchać z duży, benem ale kurwa przecież dla wszystkich nie wystarczy wiesz ile dziewczyn cieszyłoby się z 13cm kutasa i lizałoby Ci go codziennie.

Gość Mały ben
Wlasnie nie wiem,bo w zyciu bzykalem tylko zone:(Mam ochote na nowa cipke.

Gość drugi dzien picia
No i Jakub masz calkowita racje.

Gość Mały ben
to wychodzi na to ze trzeba sie wziasc za siebie.Ubrac,zadbac o diete,silownie.Moze spod tluszczu wyjdzie jeszcze troche kutaska.

Gość żelazna_dziewica
jak ogolisz włosy wokół penisa to będzie wydawał się dłuższy:D

Gość Mały ben
tylko trzeba najpierw tluszczyk nad nim zlikwiodowac;)Nie jestem jakos przekonany do depilacji.

Gość Mały ben
Nie mam tam buszu:)

Gość Mały ben
kto wie,moze kiedys,ale ciezko samemu golic jajka;)

Gość drugi dzien picia
no i nareszcie cos normalnego napisales. Wez sie za siebie. Tak jak pisales i ogol sie na dole. Nie do zera ale tak na pare milimetrow. ja mam na wzgorku ok 5 mm jaderka ogolone do zera. Wydaje sie wiekszy. partnerce to odpowiada bo nie lubi jak sie jej moje wlosy wbijaja w zeby. Nie gol tylko do zera bo bedziesz wygladal jak dziecko. Pamietaj jaderka do zera i wszystko wyzej na kilka milimetrow. No i silownia. Oprocz tego jeszcze masa innych rzeczy i za rok cyz dwa bedziesz wyrywal kazda laske. Niedobory w rozmiarze nadrobisz technika. Ja sama minetka potrafie laske doprowadzic do kilku silnych orgazmow w ciagu godziny. Ty tez potrafisz. Poza tym nie wszystkie laski maja orgazm od samej penetracji i nie jest to wina malego sprzetu ich facetow tylko poprostu one tak maja i juz. Warto poczytac o tym i innych rzeczach.

Gość Mały ben
z techinka i innymi rzeczami nie mam problemu.Problem u mnie to wyglad i maly ben.Moze rzeczywiscie macie racje,ale ja za 2 lata juz bede stary:P

Gość drugi dzien picia
to ile ty masz lat. i jak mniej wiecej wygladasz ze sie tak katujesz i takie kompleksy masz co ??

"kobiety lubią wydepilowane albo chociaż przyciete włosy" Nie wszystkie. 😴

Gość Mały ben
wszystko jest napisane w na pierwszej stronie widzisz zelazna,perwersja obalila Twoj mit:P

Nie wiem czy większość? 😴 Znasz jakieś badania? :classic_cool: Nie wiem co z demotem :o Napisałam do nich, ale reakcji póki co brak. :o

Gość drugi dzien picia
Ja osobiscie nie znam kobiety ktora lubi sie bawic w takim buszu. Bleee. Moim zdaniem tam facet tez powinien sie golic. Nie do zera ale tak zeby to ladnie wygladalo czyli jak juz mowilem na kilka milimetrow no moze na 1 cm. tak samo jak kobiety powinny sie podgalac na dole tak samo faceci. ja osobicie nei lubie jak dziewczyna jest na dole zarosnieta cala ze az na uda wylaza wlosy. Lubie jak ma zadbane łono. nie do zera ale ladnie przyciete to jest to. mmmmmm