Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy

bulimia

Polecane posty

Gość do dupy

jednego dnia jestem szczęśliwa, drugiego myslę o samobójstwie, płaczę bez powodu, by za chwilę śmiać się do łez, mam dosyć własnego, niespokojnego życia...jednego dnia kocham męża, drugiego dnia go nienawidze. Nie wiem co się ze mną dzieje.

Gość borderline sie klania
sie klania. co z ta bulimia?

idz do psychologa, moze nawet na leczenei zamkniete - sam asobie nie poradzisz, a tylko pograzysz swoj stan

Gość do dupy
sama nie wierzę, że jestem chora...ale widzę, że nie mam wyjścia, sama nie dam rady...z drugiej strony tak strasznie sie wstydzę, że muszę prowokować wymioty, wstydzę się, że mąż ma przeze mnie kłopoty, że musi znosić moje zmienne nastroje, płacz

Gość salianka
Z bulimią (zaburzenia łaknienia - jedzenie i wymiotowanie/przeczyszczanie) nie ma to nic wspólnego. Masz raczej depresję dwubiegunową (czyli właśnie huśtawki nastroju - od radości po totalne doły). Jeżeli stosujesz hormonalną antykoncepcję to może ona jest przycyzną - zmień tabletki. Jeżeli nie - idź do psychologa. Nielekceważ objawów, mogą poważnie utrudnić życie. Im dłużej będziesz w takim stanie bez fachowej pomocy, tym trudniej potem będzie ci przyznać się do problemu i skutecznie go zwalczyć.

Gość do dupy
tabletek nie stosuję, całkiem mozliwe, że mam depresję, jednak myslałam,że moje zachowanie ma zwiazek z bulimią, a czy bulimia jest chorobą psychiczną??