Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gagita

Cena implantu

Polecane posty

Gość podaje aaa
Cena implantu zębowego jest różna w zależnosci którego zęba brak, rodzaj implantu itd... Implant to nie ząb jak wiele osób mysli!Implant to tylko imitancja korzenia zęba a na to zakłada się koronę:) Ja miałam implant tytanowy +koszt materiałów robione w dobrej klinice wyniosło koło 3,750.Po 12 tyg robi sie rentgen czy implant zrasta się z kościa a potem wycisk , przymiarka i założenie korony.KOszt korony to tez w zależnosci z czego i na czy msie trzyma:)ale to operujemy od 1000 zł w zwyż. Czasami stosuje się technike natychmiastowego obciążenia ale co i jak decyduje lekarz wiec zamiast czytac tysiaca terori i błędnych info wasz przypadek rozpatrzy implantolog.

Gość podaje aaa
Moje info podaje w oparciu o doświadczenie własne ale pewnie ceny, przypadki moga byc rózne:)aaa i warto powiedziec ze tak naprawde " zabawa" zaczyna sie po wstawieniu implanta bo jedziemy na papkach oszczedzamy ta strone, myjemy zębki czesto, płukamy specjalnym płynem higiena na maxa!!!:)

Ja napisałam wyżej że mi wartość męża wzrosła i wiesz masz rację ja bardziej dbam o te jego zęby niż on sam

Gość nikt nie
aha to trzeba uważać na niego :p :D to można mielic np: orzechy w blenderze, robić szejki ja raczej wezme ta korone .... podaje aaa ile masz implantów?

Gość nikt nie
Gagita a to miłe :) takie dbanie... :P zawsze zbliża ... :) :) zeby zęby miec zawsze swoje trzeba jeść: surowa cebule, banany, jabłka, ziarna( słonecznik, orzechy) itp . owoce i warzywa

Gość podaje aaa
ja mam 1 w górnej 6:)

Gość nikt nie
podaje aaa ile masz lat? np: a 100 lat temu to ludzie musieli być bezzębni :o :o zero perspektyw :o a teraz to full opcyjek :)

Gość nikt nie
:)

Gość GrzegorzMarkowski
Jak tak piszecie to podam wam fajny gabinet gdzie można się sporo dowiedzieć o implantach, zrobili mi i jestem bardzo zadowolony a z tego co wiem specjalizują się w implantologii i udzielają obszernych informacji. Łapcie adres. http://omnident.pl/

Gość Grzegorzmarkowski
Zapłaciłem jakieś 10k za 3 implanty więc 3000 za implant, to było jakiś czas temu więc ceny mogły się zmienić ale wtedy było naprawdę tanio.

Tak tanio? Chyba, że piszesz o samych wkrętach bez górnej części. Z tego co się dowiadywałam w różnych miejscach to koszt całości około 6k (za jeden ząb).

Mąż robił implanty w Eurodental i jest bardzo zadowolony. Teraz poleca ich każdemu.