Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyiy7ukify

KURDE NIE WIEM CZY MI DOBRZE POSZŁA MATURA Z POLSKIEGO

Polecane posty

Gość tyiy7ukify

próbne zdałąm na 84%, i 75%, a teraz nie wiem stresa mam.... Tekst do czytania dobrze mi poszedł, nie miałam problemów. Tylko z Granicy nie wiem. Mam wstep, rozwiniecie( opisałam w nich te fragnemnty po kolei), potem podsumowałam te fragmenty i potem zakonczenie. Tylko kurcze przymało napisałam o tej justynie, , tzn napisałam kim była, napisałam co zrobiła ziembiewiczowi, ale nie napisałam ze popadła w obłed itp:(

Gość tyiy7ukify
Boże tak sie boje :-O

Gość gaaalaaa
matura to pikus, sa gorsze egzaminy w zyciu czlowieka, a najgorsze jest szukanie pracy

Gość tyiy7ukify
ale chciałabym ją zdać, mowie wam boje sie,że wypracowanie zle napisałam:-O

Gość gghhhffghgf
czytanie mi średnio poszło, zad dużo języka było i takie trudne te pytania :?/// a wypracowanie: 1)wstęp 2)opisanie każdego z 4 fragmentów 3)analiza każdego z 4 fragmentów 4)ogólne podsumowanie jak oceniali związek ci różni bohaterowie, tak zbiorowo w jednym akapicie 5)odniesienie się do całości utwóru, moje 3 grosze czyli dlaczego tak postrzegali ich związek a nie inaczej, potem opis jak związek Justyny i ziemnbiewicza wpłynął na jego zonę, dziecko, na Justynę, ze oszalała i wgle, 6)zakończenie ale nie napisałam takiej typowej charakterystyki Justyny, jedyny mój błąd

Gość gghhhffghgf
caly czystopis zapisałam i jedną stronę brudnopisu

Gość tyiy7ukify
ja sie boje,ze nie na temat mam, no ale opisałam fragmenty, stosunek matki i elzbiety, odniosłam sie do całosci powinnam miec chcyba cos punktów no nie?

Gość gghhhffghgf
no wiesz, ja się boję czy dobrze zrozumiałam tą 2 cdzęść, to o tym zestawieniu w kontekścia całego utworu, to było totalnie niezrozumiałe!!!!

Gość sjsjshsh
jak nie na temat?Nie zaliczą no chyba że n temat napisałaś

Gość sddddfgsdfsd
teraz maturki to pikusie wiec nie boj paly

Gość tyiy7ukify
jak mycslicie uciułam troche punktów?? opisała sie jak nie wiem co, tylko mało o tej justynie w oczach innych np. napisałam w oczach matki zenona, ale nie w oczach elzbiety, napisalam tylko ze elzbieta była bierna.