Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka86

podpowiedzcie mi prosze

Polecane posty

Gość mezatka86

jestem nowa mezatka i teraz musze sama sie opiekowac soba i mezem,a wczesniej duzo mamusia robila ;) chodzi o to ze chcialam schowac zimowe kurtki i chce sie zapytac jakie macie sposoby ,czy pierze sie kurtek przed schowaniem? chowacie je w workach czy jak? moze ktos bedzie sie smial,ale naprawde nie wiem :/ pozdrawiam

Normalnie folia zarkyj i powies w szafie, nic im nie bedzie. Kurtek nie powinno sie prac normalnie, lepiej oddac do prania bo traca na wartosci, w sensie sa po zwyklym praniu bardziej przewiewne, i juz tak dobrze nie trzymaja ciepelka.

Gość mezatka86
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość boguś linda
jesli sa poplamione i brudne to wypierz je, jesli czyste to powieś do szafy normalnie bez worka bo beda smierdziec stęchlizną. Przed sezonem i tak je trzeba wyprać .

Gość seven heaven ogladam wlasnie
ja chowam i piore przed nastepna zima. piore w pralce, odpinam wszelkie futrzane dodatki.

Gość mezatka86
a nie moge je schowac w duzych workach np czy beda smierdziec ? z mezem mamy ich naprawde sporo i zabieraja duzo miejsca w szafie,a tak to bym miala wiecej miejsca jakbym je schowala :)

Gość seven heaven ogladam wlasnie
to schowaj jak chcesz.

to kup sobie worki próżniowe-kurtki zajmą o wiele mniej miejsca

Gość mezatka86
slyszalam ze jak sie nie wypierze kurtek to wtedy mole do nich sie zabieraja a nie wiem ile w tym prawdy