Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antozjusz1973

Jest tyle fajnej muzyki - paktofonika,queen,pink floyd. A polacy sluchaja kiczu

Polecane posty

Gość Antozjusz1973

Bajmu, Lady gagi, dody, shakiry, beyonce, hiphopolo, disco polo itp. Dlaczego wiekszosc Polakow to takie bezguscia?

Polacy są zacofani, nieliczna grupka zna się na dobrej muzyce, literaturze, filmie etc.

Gość AhmedMahmuudBinLaden
slucham tego czego chce najczesciej radio maryja

Ja nie słucham żadnego z tych, co wymieniłeś (z tych zjebanych). Za to Pink Floyd owszem:)

Gość oliwka_oliwka
zgadzam się w 100%, dodam jeszcze Led Zeppelin, Slayer, Deep Purple i wiele innych wartych słuchania...

Gość najlepeij cudze chwalic
😠 w polsce slucha sie polskich wykonawcow. apeluje o patriotyczne podejscie do tematu :classic_cool:

Gość Antozjusz1973
A paktofonika jest amerykanska... Gratuluje znajomosci tematu

Jak można patriotycznie podchodzić do sztuki. To nie XIX wiek. "Sztuka dla sztuki"

Gość gratulujemy gustu
:classic_cool:

większość Polaków to bezguścia, a Ty jesteś tym nielicznym koneserem dobrej muzyki? Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz, i w jakim środowisku żyjesz, ja znam wielu ludzi słuchających moim zdaniem dobrej muzy, i nie znam wielu, którzu słuchają Bajmu, Ich Troje i innego "koczu", jeżeli już, to są to ludzie grubo po 40, którym np.Bajm kojarzy się z czasami młodości i mają do niego sentyment. I nie wszystkich do jednego wora, bo to, że Ty słuchasz tej "lepszej muzyki" a Twoi znajomi nie, nie oznacza, że większość Polaków nie ma gustu muzycznego.

Gość zawsz mozna I postawic
w miejscu odpowiednim i juz mamy XXI :classic_cool: nie rozumiem ludzi nie ceniacych rodaków:classic_cool:

Gość oliwka_oliwka
no to polskie :) Turbo, TSA, Dezerter i wiele innych

Gość sloedkie winogrona to autor
tematu :classic_cool:

Gość !!-UWAGA WIRUS-!!
ha paktofonika dobre, jakiś chory schizofremik który wyskoczył z okna drze morde do mikrofonu dobre :D

Autorowi nie chodzi o to, że polska muzyka jest zła , w zjebach wypisał też Shakirę Beyonce.

Gość w sumie to taaaaaaaaaaak
Antozjusz1973 A widzisz gdzieś, że tytuł brzmi "tylko amerykańskich wykonawców warto słuchać"? Mój ukochany Queen jest np brytyjski, więc wyluzuj ;)

Gość ja tam głownie
slucham pink floyd,the cure,depeche mode,queen, linkin park,dead or alive,boy'a george'a :) aaa i visage!

Gość ja tam głownie
i ja właśnie uważam,że najwięcej najlepszych wykonawców jest brytyjskich.

nie mów mi co jest fajne. Każdy sam o tym decyduje, nie wiem o czym tu robić wielką dyskusje i licytować się kto słucha lepszej muzyki... żałość.

Gość Randy odszedł na emeryturę:(
pink floyd to akurat jedno z większych gówien w historii muzyki, nadęty, patetyczny szit który 99% ludzi słucha "bo tak wypada" i "bo dzięki temu wychodzę na inteligenta w porównaniu z słuchaczami ( tu wstaw dowolnego aktualnie popularnego wykonawcę - dziś jest to gaga )"

Ja nie znoszę pink floyd... Ja słucham różnej muzyki, nawe jedna piosenka Lady gagi mi się podobała, i co z tego? Oznacza to, że jestem bezmózgiem?, trzeba słuchać trochę więcej niż tylko metalu czy popu, bo to już jest ograniczanie się, w każdym gatunku muzycznym znajdą się ciekawe zespoły, no oprócz dosco-polo :classic_cool: Pozatym byłoby nudno gdyby wszyscy słuchali "ambitnej" muzyki, różnorodność jest znacznie ciekawsza i więcej wnosi...

Gość dauedos1485
Mnie tam podobaja sie starsze floydowskie jak: Astronomy Domine, Julia Dream, Ibiza Bar.