Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milennaa

spotyka sie z inna :O

Polecane posty

Gość milennaa

mialam faceta, ktorego bym nigdy nie podejrzewala ze bedzie sie spotykal z inna, ogolnie popopstu nie interesowal sie kobietami, samej ciezko bylo mi go zdobyc, i trwalo to dlugo zanim sie otworzyl przede mna.. na inne lubil sobie popatrzec aLE NIC po za tym, nwet by nie zagadal, chyba ze jakas do niego... 2 mies tem zerwalismy i dowaduje sie ze spotyka sie z inna (lekki szok) przez 5 lat byl tylko ze mna, nawet jak mielismy przerwy nie spotykal sie z innymi... co prawda tej informacji dowiedziaalm sie od wrozki wiec nie jest potwierdzona na 100%, ale druga wrozka powiedziaala mi to samo, wiec zbiego okoliczności? obydwie tez powiedzialy ze mimo to wroci i tak do mnie... ;/ kurcze strasznie mnie to teraz ciekawi i gnebi, z kim moze sie spotykac, nie spodziewałabym sie eh...

Gość twims
Ło kuźwa :D

Gość uMMMMMMMMM
bezsensu zakładasz topiki, w pracy mało roboty?

Gość musisz
poszukać i się jeszcze skonsultować z kolejną wróżka - najlepsze są takie przez tv - nie musisz podawać łapy, zbytni się spowiadać czy coś - bierze kule i już wszystko wie na odległość i kosztuje tylko 7,8zł za minute połączenia :P :P