Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szopenowa

Kiedy Kafe zeszła na psy?

Polecane posty

Zaglądam tu od kilku lat, ale z roku na rok jest coraz gorzej. Fajnych ludzi coraz mniej, jest za to nadwyżka pretendentów do mian "gwiazd Kafe" (pluję sobie w brodę wypowiadając ten frazes), które zabłysnąć chcą chamskimi a jednocześnie bezsensownymi odzywkami. Uważają się pewnie za mistrzów ciętej riposty i pilnych adeptów sarkazmu ale jedyne uczucie jakie wywołują to pożałowanie. Kiedyś nawet podszywy trzymały poziom, o czarnych nickach nie wspominając. Pozdrawiam 🖐️ :D

Gość 999999999999(
Odkąd ty tu przyszłaś.

Przyszłam dawno temu, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że rzadko zaglądam :classic_cool:

Gość MIKOŁOWIANIN
NAJWIĘKSZE PORAŻKI KAFFE: JENNIFER8787*** DZIEWCZYNA PORTUGALCZYKA VEL CIAPATEGO :D (NIESZCZERA) B777 zdz PTASIEK NASTROSZONY STASZEK SPOD MONOPOLOWEGO PROSZEK DO PRANA/FRANUŚA/PUŁKOWNIK SLIWECZKA/W DUPIE/JA TU TYLKO PRZONTOM/JENNFIER8787***/MAŁA BIONDYNKA/HELLLOŁ EWRIBADI/DYREKTORE [TO WSZYTSKO LOGINY JEDNEJ OSOBY!!!] DYREKTORE VEL GOCHA BAZIENKA MAŁA BLONDYNKA MALUTKA W SZPILECZKACH 90 POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM CARRIE BRADSHAW HUSKY LEVVIATAN

Gość +-+-+-jjjjjja
Czy to Ty prosiłaś ludzi o ubranka dla Twojego synka ?

Gość jakajamalamalpa
zgadzam sie czolowka debili juz normalnie nie mozna sie wyslowic bo zaraz zjada, jedna madrzejsza od drugiej a tak naprawde gowno o zyciu wiedza a sie wypowiadaja

Gość pomarańczowy nick.
Czy to prawda, że pomarańcze i podszywy są lubiani ?

Gość lewe lewe loff
na kafe przyszłam sześć lat temu i wtedy poziom był naprawdę wysoki, dzisiaj to już mi się nawet nie chce reaktywować swojego czarnego nicka, bo i tak z nikim tu na poziomie nie porozmawiam :o ale takie jest życie, zawsze ktoś coś musi spierdolić 🖐️

Gość kikigraat
sama jesteś plagą małe tępe zdziry to plaga ale skończysz jak bordelineowa :D :D pomarańczki i podszywy są super! 👄

Gość ja tam widze ze wymieniacie
po prostu osoby ktore sie ostatnio duzo udzielaja.. one beda rzadziej to inne beda wam przeszkadzac bardziej i takie bledne koło........ ciekawe za co uwazacie je za porazki Wg mnie poraza moze byc jennifer za swoje wypisywanie jaka to ona zajebista i bogata, poza tym nie mam nic do niej i proszek do prania wlasnie za nedzne podszywanie sie PŚP W sumie poza wulgaryzmem mało soba reprezentuje aczkolwiek w powaznym temacie cos potrafi nawet powiedziec normalnie. Reszta co wymieniacie to w sumie normalne gaduły. Wiadomo ze kogos lubi sie mniej a kogos bardziej ale zadnej porazki moim zdaniem soba nie reprezentuja. Tak tak wiem dziewczyna Port. wkurza was bo jest z ciapatym, B777 wkurza was bo dal swoje lub nie swoje zdjecia i laski leca na niego........ i tak mozna bez konca..... z takim mysleniem to wy jestescie porazki

Niekoniecznie, tworząc ten temat miałam na myśli głównie czarne nicki :P

no nie wiem, pewnie macie rację. Nie było mnie tu, więc nie mogę tego wiedzieć. Po prostu kiedy patrze na to wszystko to mi ręce opadają. Mam tu konto od wczoraj, a już mam ochotę się wynieść.

Gość Szopenowa.
Nie wszystkie czarne nicki to ciuliki.

Jakaś laska pyta, jak schudnąć po 30, po czym ktoś odpowiada (chyba właśnie Ty, nieszczera) "powiem Ci jak będę po 30". Ani to śmieszne, ani bystre. Aby odpisać.

"Nie wszystkie czarne nicki to ciuliki." Oczywiście, że nie :) Nigdzie tak nie napisałam.

Gość nieszczera
Szopenowa, zamknij pysk.

prawa-tywa no wlasnie twoje lata swietlnosci minely wiec juz nie jestes porazka nr.1 chociaz zapewne jakis czas temu tak by wlasnie bylo...... ty sie zmienilas na lepsze czy znalexli sobie nowego kozla ofiarnego? moim zdaniem to 2 ;)

Gość MIKOŁOWIANIN
NAJWIĘKSZE PORAŻKI KAFFE: JENNIFER8787*** DZIEWCZYNA PORTUGALCZYKA VEL CIAPATEGO (NIESZCZERA) B777 zdz PTASIEK NASTROSZONY STASZEK SPOD MONOPOLOWEGO PROSZEK DO PRANA/FRANUŚA/PUŁKOWNIK SLIWECZKA/W DUPIE/JA TU TYLKO PRZONTOM/JENNFIER8787***/MAŁA BIONDYNKA/HELLLOŁ EWRIBADI/DYREKTORE [TO WSZYTSKO LOGINY JEDNEJ OSOBY!!!] DYREKTORE VEL GOCHA BAZIENKA MAŁA BLONDYNKA MALUTKA W SZPILECZKACH 90 POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM CARRIE BRADSHAW HUSKY PRAWA-TYWA VEL MUZEUMIANKA :D

Szopenowa miło że zrobiłaś poszukiwania. Uważam się za mniej szkodliwą od osób które bez przerwy komuś ubliżają.

Gość pomarańcza proponuje
Zróbmy Zjazd kafeterian. Wtedy się poznamy.

Nieszczera, nie robiłam żadnych poszukiwań 🖐️ Jesteś na każdym wątku i akurat to rzuciło mi się w oczy. Taka niepełnosprytna riposta :P

Gość do (nie)szczera
to wyperdalaj ;) Jakoś intelektem nie błyszczałaś tutaj specjalnie, więc nikt cię trzymać nie będzie

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaa
jest kilka czarnych do których mam szacun np. Brzydula 30 , Leviatan , Ladaco ... mysle że kafeteria była dobra gdzies tak do konca 2009 roku potem zaczeło sie sypac ..

szopenowa zacytuje jedna z kafeterianek, wybacz nie pamietam ktora ale madrze powiedziane - wyciagnij ten kij z dupy bo sztywna jestes. To jest forum a nie centrum porad, mozna sobie czasem pozartowac bez sensu itp ( mowie to apropos tego co napisalas o "jak schudnąć......")