Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szopenowa

Kiedy Kafe zeszła na psy?

Polecane posty

Gość ja tam widze ze wymieniacie
master zaklada swoje tamty ale ma takie upodobanie jakie ma i to jego sprawa to wolne forum - nie wyzywa po wszelkich tematach wszystkich innych przeciez. Nikt nie kaze zagladac na jego tematy Ja tam dalej bede sie trzymac ze jennifer i proszek to najwieksze porazki bo WSZEDZIE to pokazywaly

Gość ja tam widze ze wymieniacie
no wasnie- zarowno jeden umysl jak i drugi moze byc zepsuty - nie pasuje nie czytaj - to nie kociuch ze chodzi po domach i Ci sie w zycie wpierdala ;)

prawda jest taka, że na kaffe jest wiele, wiele, naprawdę wiele czarnych nicków a niewielu ich właścicieli. :p to na przykład ja :p

Gość ja też od zajebania
ale większości nawet nie pamiętam, a żeby było śmieszniej te, które psioczą jak to teraz jest źle na kafe nawet nie wiedzą ile razy z nami rozmawiały kiedy przybieraliśmy różne nicki :D

KIEDY KAFE ZESZŁA NA PSY? - odpowiedź brzmi: Wtedy gdy skończyły się czasy mojej świetności :classic_cool:

Ja mialam nikow ło ho ho albo jeszcze wiecej :classic_cool: Muzeumianka to jest jeden z ostatnich tylko ze dopiero na nim stalam sie gwiazda :classic_cool:

Gość ja też od zajebania
moje niektóre też wkurwiały ludzi, kiedyś nawet uwzięli się na mnie i myśleli, że jestem jenny :( :D stare dzieje, ale mam też szanowane nicki zwłaszcza jeden :classic_cool:

Gość ja też od zajebania
nie zdradzę, za nic we świecie :D

Gość ja też od zajebania
no i poszły se, chyba popsuliśmy topik :O

Gość gjyugyfvukgu
tu leja ? quicksand/? szejku ?

Gość KULTURA NA CODZIEN
CAFE JEST W PORZADKU a pomarancze przedewszystkim-najgorsze typy to inteligentne typy,sorry im sie tylko wydaje ze sa inteligentni.no i ci ktorym sie wydaje ze maja wielkie pieniadze.Ale poto jest kafe zeby od czasu do czasu poczuc sie umyslowo wolnym i pomarzyc ze jest sie kims kim sie nie jest:)++++

Gość swieta prawda
zgadzam sie

Gość nigdy nie było tu inaczej
Dużo wulgaryzmów, chamstwa i niepoprawności politycznej, ale to cena, jaką płacimy za bodajże najlepszą stronę do rozmowy o wszystkim z różnymi ludźmi, bez logowania się, bez moderacji (no prawie), bez czekania na akceptację postu.