Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szopenowa

Kiedy Kafe zeszła na psy?

Polecane posty

Gość do (nie)szczera
miało być 😴 :P

Gość do (nie)szczera
A tak w ogóle forum podupadać zaczeło w okolicach 2008 r., szczególnie na wakacjach...

Co wejdę to widzę Twój nick ;> Nie chodzi o bycie sztywnym czy nie, ale kiedyś można było na tym forum pogadać. Teraz roi się od postów nic nie wnoszących do dyskusji. Były śmieszne podszywy, nie było żadnej spiny i było fajnie. Teraz jak jest każdy widzi :D

Gość Ostatni_Dzwonek
Nie wiem kiedy, ale faktycznie, bywało lepiej. Ale może też jak się rzadko zagląda to się gorzej trafia? __ http://www.sky4fly.net/

Gość DOPISUJECIE SWOJE TYPYYY
NAJWIĘKSZE PORAŻKI KAFFE: JENNIFER8787*** DZIEWCZYNA PORTUGALCZYKA VEL CIAPATEGO (NIESZCZERA) B777 zdz PTASIEK NASTROSZONY STASZEK SPOD MONOPOLOWEGO PROSZEK DO PRANA/FRANUŚA/PUŁKOWNIK SLIWECZKA/W DUPIE/JA TU TYLKO PRZONTOM/JENNFIER8787***/MAŁA BIONDYNKA/HELLLOŁ EWRIBADI/DYREKTORE [TO WSZYTSKO LOGINY JEDNEJ OSOBY!!!] DYREKTORE VEL GOCHA BAZIENKA MAŁA BLONDYNKA MALUTKA W SZPILECZKACH 90 POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM CARRIE BRADSHAW HUSKY SEX INSTRUKTORKA INES73 PRAWA-TYWA VELMUZEUMIANKA :d TEN OSTATNI NIEDZIEL NIELUBIENIEDZIEL

Gość vedorta
offerma ty możesz być :] lubie prawiki są jak stara kafe

Gość vedorta
ten ostatni niedziel ma czasem fajne tekst pśp rzadko jak kupa ale też czasem cos palnie niegłupiego , carrie jakos mi nie przeszkadza

Gość JA DODAJE:o:JGFFG
+OFFERMA WAWCIA RETURNS KLYN SHATYN IFTAR :O

rozumiem, że to lista najbardziej aktywnych osób? mam konto od wczoraj i niewiele o mnie wiecie, a mimo to znalazłam się na liście :)

NAJWIĘKSZE PORAŻKI KAFFE: JENNIFER8787*** DZIEWCZYNA PORTUGALCZYKA VEL CIAPATEGO (NIE)SZCZERA B777 zdz PTASIEK NASTROSZONY STASZEK SPOD MONOPOLOWEGO PROSZEK DO PRANA/FRANUŚA/PUŁKOWNIK SLIWECZKA/W DUPIE/JA TU TYLKO PRZONTOM/JENNFIER8787***/MAŁA BIONDYNKA/HELLLOŁ EWRIBADI/DYREKTORE [TO WSZYTSKO LOGINY JEDNEJ OSOBY!!!] DYREKTORE VEL GOCHA BAZIENKA MAŁA BLONDYNKA MALUTKA W SZPILECZKACH 90 POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM CARRIE BRADSHAW HUSKY SEX INSTRUKTORKA INES73 PRAWA-TYWA VELMUZEUMIANKA :d TEN OSTATNI NIEDZIEL NIELUBIENIEDZIEL OFFERMA KLYN SHATYN IFTAR

Gość ja tam widze ze wymieniacie
szopenowa mylisz sie ze nie mozna pogadac - sa tematy gdzie osoby gadaja sobie na wiele stron i to nawet te wymienione tutaj jako porazki.... niestety pomarancze psuja im te tematy. to ze ktos nie umie sobie znalexc towarzystwa nie znaczy ze z kazdym innym jest cos nie tak. czasami ktos powypisuje byleby cos powypisywac w innym temacie na nude ale pogadac tez wiekszosc potrafi

(NIE)szczera jestes krótko ale głupota juz błysnęłas i wargami do loda:D

ja tam widze ze wymieniacie - spoko, zgadzam się z tym, chodzi mi jedynie o to, że kiedyś był tu utrzymany jakiś tam poziom. Zastanawiam się co się stało, czy ze społeczeństwem coraz gorzej, czy to gimbusy z roczników '91+

dokladnie, wymieniaja najbardziej aktywnych z czego wiekszosc jest tu zakolegowana z innymi wiec chyba nie jest tak najgorzej z nimi poza tym ja napisalam kogo uwazam za porazke i DLACZEGO ciekawe kto jeszcze potrafi napisac sensownie za co kogos nie lubi............... pewnie tak tylko dla zasady

Dobra, ja już zwijam zabawki i lecę 🖐️ Pozdrawiam wszystkich (tak, WSZYSTKICH) :D Miłego dnia

szopenowa ogolny poziom fakt znizyl sie ale wydaje mi sie ze to za sprawa nowego pokolenia...... jakby nie patrzec ja tu przyszlam w wieku 20 lat pare lat temu i mialam w glowie co innego jak aktualne 20 latki ;) ale mimo to uwazam ze mozna tu sobie pogadac ( NP powstaja czasem tematy "ale nuda pogada ktos" i zazwyczaj te wymieniane czarne osoby gadaja normalnie a pomarancze wpierdalaja sie ze swoimi zjebanymi wyzwiskami i wszystko sprowadzaja do seksu, pedalenia sie, puszczania itp... no jak tu gadac? )

Gość a ja sie zastanawiam co sie d
co sie dzieje z przerwa miedzy palcami?

Gość MIKOŁOWIANIN
NAJWIĘKSZE PORAŻKI KAFFE: JENNIFER8787*** DZIEWCZYNA PORTUGALCZYKA VEL CIAPATEGO (NIE)SZCZERA B777 zdz PTASIEK NASTROSZONY STASZEK SPOD MONOPOLOWEGO PROSZEK DO PRANA/FRANUŚA/PUŁKOWNIK SLIWECZKA/W DUPIE/JA TU TYLKO PRZONTOM/JENNFIER8787***/MAŁA BIONDYNKA/HELLLOŁ EWRIBADI/DYREKTORE [TO WSZYTSKO LOGINY JEDNEJ OSOBY!!!] DYREKTORE VEL GOCHA BAZIENKA MAŁA BLONDYNKA MALUTKA W SZPILECZKACH 90 POZDRAWIAM ŚRODKOWYM PALCEM CARRIE BRADSHAW HUSKY SEX INSTRUKTORKA INES73 PRAWA-TYWA VELMUZEUMIANKA :d TEN OSTATNI NIEDZIEL NIELUBIENIEDZIEL OFFERMA KLYN SHATYN IFTAR rzata-MAłgo kto siedzi an kafe już długo to wie, gimfgówna niech same poszperają :o

jakos ja nie zauwazylam zeby (nie)szczera blysnela glupota a to jakie ma wargi to juz chyba jej sprawa..... ale oczywiscie juz pomarancza musiala sprowadzic to do robienia loda :O Żałosne :O Nie zauważyłam żeby zakładała ona durne tematy typu tematy jenifer albo zeby jak proszek podszywala sie pod innych piszac "sram mordom"

Gość kałowniczek
kał leje mi sie z ucha pomocy co robić!!!!!!!!!!!

iftar nawet nie wiem kto to :O A Shatyn to chyba tylko i wyłącznie na polityce sie udziela no to bardzo madrze nie lubić kogos tylko i wylacznie za jego poglady polityczne :O Ja sie tam nie udzielam i moge miec inne upodoabania jak on co nie znaczy ze ma on byc porazka :O Ja pierdole ale tacy ludzie jak wy ( Ci co wymieniaja wszystkich jak leci) sa zalosni

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaaa
91+ była tu kiedyś Depeche 15 młodsza niż 91+ ale nie była w połowie tak głupia jak Nieszczera i proszek do prania jeszcze kądor spoko kogo ja nie lubię muzeumianka, b777 wielkie gwiazdor :O jenifer lubie juzka spod usemki ;)

Gość a ja sie zastanawiam co sie d
z shatynem to nie chodzi o inne poglady polityczne, ale o to, ze to klamca. kto troche czytal topic to wie

Gość zaniepokojonaaaaaaaaaaaaaaaaa
shatyn jest nienormalny, nie interesuje sie polityką ale ta jego demagogia jest jak zepsuty umysł POwców i dodam jeszcze do kretynów Master 111 zakłada beznadziejne tematy

no to po co czytasz jak Ci przeszkadza? wlasnie o to mi chodzi.... jennifer wszedzie sie wpierdalala ze swoim bogactwem az nie szlo juz jej czytac a Shatyn przeciez nie udziala sie w kazdym temacie ZOSTANCIE WYZNAWCAMI PO czy PIS nie wiem za kim on tam jest ;)

Gość gej szuka geja
dla mnie kafeteria od zawsze była śmietnikiem

Gość a umysł pisowców
nie jest zepsuty? tak się zastanawiam czy w ogóle ludzie słuchający naszych polityków i chodzący na wybory są normali...