Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra1

Dlaczego kobiety rozbijają cudze związki

Polecane posty

Gość kasandra1

mam 36 lat, pół roku temu odszedł ode mnie narzeczony. byliśmy zaręczeni, miał być ślub, a on 5 grudnia odszedł do koleżanki z pracy. Mówił mi, że pisała do niego smsy, emaille, uśmiechała się na korytarzu a kiedy spotkali się na kawie opowiadała mu jak bardzo została skrzywdzona przez męża i jak bardzo potrzebuje pomocy. Doskonale wiedziała, że jest zajęty, ale jej to nie przeszkadzało, żeby powiedzieć mu, że jej się podoba. Poczuł się jak bohater i postanowił ją ratować. Stwierdził, że ja dam sobie radę a ona potrzebuje pomocy. Ona ma 3 lat i 10 letnie dziecko, my nie mogliśmy mieć dzieci, dlatego stwierdził, że to przeznaczenie i bez skrupułów odszedł i zerwał kontakt, bo ona sobie tego nie życzy. Ja go nie bronię, bo wiem, że dojrzały człowiek tak nie postępuje, ale wiem też, że gdyby nie jej polowanie i zainteresowanie, nigdy by nie odszedł, bo to ja według niego byłam jego przeznaczeniem. Pytam dlaczego kobiety tak postępują, dlaczego czepiają się cudzych facetów?

Gość uuuslsopdododdd
gen kurwy to jest odpowiedz

Gość errrrtffffdd
sprawdzaja czy jeszcze moga komus w glowie zawrocic- twoj byly to zwykla ciota sorry za stwierdzenie ale to prawda. Nie kochal cie poniewaz wystarczylo slowo jakiejs pokrzywdzonej a on juz leci z pomoca jak matka Teresa

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
no dokladnie, zgadzam sie z eeefrd czy cos takiego. a ty mowisz, ze jakby ona nie czepiala sie twego meza, to by byl z toba. a guzik prawda, bo jak nie ta, to inna by sie przyczepila. a jak czlowiek kocha to takich rzeczy by nie zrobil.

Gość kasandra1
niestety zgadzam się z Tobą, że jest szmaciarzem, ale przez 5,5 roku nic na to nie wskazywało. Nigdy bym nie przypuszczała, że jest do tego zdolny. Kiedy rozmawialiśmy o rozstaniu, żeby choć jedno z nas ułożyło sobie życie on się nie zgadzał twierdząc, że jestem dla niego wszystkim i jego życie beze mnie nie będzie miało sensu

Gość kasandra1
ja nigdy nie interesowałam się zajętymi facetami, z szacunku dla swojej płci i sadziłam, że inne też są tradycjonalistkami w tym względzie

Gość ja tez tego nie rozumiem
jakas pinda placze, ze jej sie w zyciu nie uklada, udaje skrzywdzona dziewczynke, a pewnie sporo ma za uszami. zobaczysz, ze ta agentka kopnie w tylek tego Twojego bylego narzeczonego. Ani sie waz pozwolic mu na powrot. Ukladaj sobie zycie na nowo z innym, wartosciowym facetem. zycze powodzenia i sil na walke z szara rzeczywistoscia. musisz byc silna, nie poddawaj sie!

Gość kasandra1
są nadal razem, ona pozwala mu na wszystko, prawdopodobnie chce go teraz nakłonić do ślubu. już jednego męża miała, jeszcze jej mało?

Gość wierzace faceta nie wolno
no wlasnie. to te kobiety rozbijaja zwiazki? a facet to sie bronil i barykadowal w domu przed ta kobieta ?

Gość mial racje ze odszedl
z taka hipokrytka co zwala na inne kobiety zaden facet nie powinien byc

Gość kasandra1
to nie tak ja go nie usprawiedliwiam. bo okazał się fiejem. zawsze uważałam, że jeśli facet zdradza to sprawę należy załatwiać tylko z nim a nie jego kochanką, ale musicie przyznać, że jeśli nie było by kobiet, które lecą na cudzych facetów nie byłoby problemu

Gość mial racje ze odszedl
jak by nie bylo facetow co ich baby na sile przy sobie trzymaja to tez by nie bylo problemu, prawda?

haha bo pewnie wparowała z maczugą i go porwała, rozbiła zła kobita związek, a on biedny teraz musi w niej maczać :(

Gość kasandra1
kiedy mieliśmy problemy i ja chciałam odejść to on gwarantował że nie wyobraża sobie beze mnie życia. nigdy go nie trzymałam na siłę, nawet jak odchodził do tej zdziry. oboje są święci, winne są kobiety, które są uczciwe i zostają same. brawo!

Gość abadziababenc
do tanga trzeba dwojga przecież!

Gość kasandra1
DYSKUSJA NIE DOTYCZY TEGO, KTO JEST WINNY TYLKO DLACZEGO BABY CZEPIAJĄ SIĘ ZAJĘTYCH FACETÓW. CZY DZISIAJ TO JUŻ TAKIE NORMALNE, ŻE NIKOGO TO NIE DZIWI?

Gość bzdury piszesz
ona nie jest zdzira tylko jest ladniejsza, bardziej kobieca niz ty i nie pryska jadem na innych jak ty.

Gość kasandra1
nie masz pojęcia o czym mówisz!

Gość kasandra1
przede wszystkim jest łatwiejsza

Gość bzdury piszesz
taka latke zawsze kobieta przyszywa innej kobiecie , ktora jest atrakcyjniejsza dla faceta

Gość abadziababenc
baba może się (tak było jest i będzie, żadna nowość) czepiać ale czy facet da się jej przyczepić to już chyba jego wybor?

Gość Panna LL
Oj jacy biedni są tacy faceci:( Zła podła kobieta siłą zmusiła ich do zostawienia wieloletniej partnerki grożąc podpaleniem domu i zabiciem rodziny :( Bidulki..

Gość kasandra1
bez wątpienia jest atrakcyjniejsza dla niego. a to że twoja matka jest już dojrzała oznacza, że ojciec ma sobie znaleźć młodsza?

Gość kasandra1
myślę, że oboje są siebie warci. On teraz wydzwania do mnie, żeby nie zrywać kontaktu, ale ja już nie chce mieć kontaktu z kimś takim, a przyjaźnić się z nimi nie zamierzam

Gość bzdury piszesz
oni sie kochaja i sa ze soba szczesliwi czy ci sie to podoba czy nie wiec sie od nich odpierdol bo to ty rozbijasz ich zwiazek. to ty wyraznie bylas tam niepotrzebna.

Gość kasandra1
ja zerwałam z nim definitywnie kontakt i w przeciwieństwie do niej nie ingeruje w ich "Związek"

Gość kasandra1
do :BZDURY PISZESZ skąd Ty możesz o tym wiedzieć, czy oni są szczęśliwi?

Gość bzdury piszesz
wystarczy ze nie byl szczesliwy z toba - skoro odszedl. i z tego co piszesz trudno mu sie dziwic

Gość kasandra1
a może teraz żałuje swojego wyskoku i tego, że zmarnował swoją szansę?

Gość kasandra1
nie rozumiem dlaczego myślisz? usprawiedliwiasz niedojrzalłych emocjonalnie facetów, którzy dla jakiejś przygody wszystko rzucają. on nigdy nie będzie szczęśliwy