Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfr435455

Są dwa typy ludzi - ci którzy majądużo znajomych , są fajni bystrzy oni na kafet

Polecane posty

Gość vfr435455

kafeterii srają na wszystko i wszystkich ,piszą najczęściej na pomaranczowo zdarają sie czarne wyjątki zakompleksione mopsy wstawiają swe ryje na voila i słodzą se wzajemnie bo najczęściej są debilkami na zmywaku albo na siusiaku murzyna czy ciapatego i nie mają z kim gadAC BO nie znają jezyka jak np. ines. nieszczera itp.

Gość KIRIIOO JAPAN
YHM :)

Ale dlaczego tak piszesz? kazdy jest tu na forum z jakiegos powodu. jedni by podyskutowac, doradzic, pomob, drudzy by porobic sobie jaja, popodszywac sie, inni by wyleczyc kompleksy itd.

każdy ma prawo wklejac swoje foty gdzie chce i kiedy chce a tobie g**** do tego . Pomarańcze zazwyczaj są złośliwe bo nie mają znajomych są malo bystre i niezbyt inteligentne :D

Gość KIRIIOO JAPAN
Lilou dzieki XD Nic sie praktycznie nie zgadza z twoim opisem..no moze to ze nie jestem zbyt bystra :P

spierdalaj pedofilu przestań żreć kupę zacznij zarabiać idź do pracy pod latarnią cię przyjmą ale z klientami gorzej ale może uzbierasz na operację plastyczną i wkleisz tu do nas swój ryj a na razie spierdalaj

Gość majster_wichajster
haha to prawda mam kupę znajomych i sram na wszystkich z kafeterii a jezzinfer zjada te kupę :D

Gość szrek785
lilou_moew Ale masz ładne czarne oczy, podobały mi się takie dziewczyny jak byłem w LO i na studiach :) love love love hehehe

Gość gjyugyfvukgu
jak zawsze czarne nicki nie mają nic mądrego do powiedzenia