Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaSytuacją

JAk załatwic sprawe z tesciami??

Polecane posty

Gość ZałamanaSytuacją

Od samego początku mnie nienawidzą tak naprawde za nic bo dbam o ich synka jak o królewicza, ale odkad jestesmy małzenstwem i urodziłam im wnuczke to jakos mnie tolerują. Tyle, ze na kazdym kroku mnie poprawiają, prawią morały jak to dziecko źle nosze, ubieram, ze za duzo pieniedzy wydaje.. DZwonia po kryjomu do mojego meza i podwarzaja kazdą moja decyzje, a on zakochany w mamusi zawsze jej słucha. Ost dowiedzieli sie, ze poszłam na solarium to stwierdzili, ze oni by mi tyłek sprali i moj maz juz zabrania mi chodzic jak małemu dziecku.. Tak samo z chrzcinami naszego dziecka, jego matka stwierdzila, ze najchetniej "wyjebała by nas z koscioła" bo moj maz miał czarna koszule i rozowy krawat a ja miałam czarna sukienke w kolano i rózową góra noi wg niej kurewskie buty bo na szpilce. Mowie mezowi, ze wkoncu zabronie im sie widywac z dzieckiem jak im nie zwróci uwagi, ale na nim to nie robi wrazenia bo wie ze jestem cicha osobą i nic im nie powiem a do domu zawsze ich wpusci. aaa i ost sytuacja, tesciowa ma mała na rekach, która płacze w niebogłosy a ta twierdzi, ze dziecko ma sobie popłakac i nam jej niechciala oddac

Gość ZałamanaSytuacją
?

o Boże :o niech Twój mąż coś z tym zrobi. A Ty sobie nie pozwalaj na wtrącanie się w wasze życie. Mają swoje sprawy to niech nie wtykają nosa w wasze. Masz prawo robić co Ci się podoba!

Gość butabuta12
porozmawiaj z nimi!! powiedz kategoorycznie ZE SOBIE NIEZYCZYSZ TAKICH TEKSTOW BO CIE OBRAZAJA a jak im sie niepodoba to niech doowas nieprzychodza i nieogladaja was....powiedz im ze to sa twoje sprawy i twoje zycie klotnia bedzie na 1000000000 procent ale inaczej tego niezalatwisz....a mezus?? olej go na pare dni i jak sie wkoncu zapyta oco chodzi to powiedz mu tak samo ze niejestes jakas niewolnica czy malolatka tylko dorosla kobieta ktora tez sobie zasluguje na troche przyjemnosci....chyba ty mu nic niemowisz jak on se pije piwko czy kupi nowy perfum??? wiec dlaczego sie sapie o solarke i slucha tak mamusi?? jak mu niepasi to wara....ja niestety z oszczednoiosci niiechodze na solarium za to samooopalacza uzywam lecz moj niema nic do tego pogadaj!!! sorki za bledy

Gość szmaciarze jedni
ale trafili ci się wyjątkowi szmaciarze. jak tego nie załatwisz raz a porządnie - całe życie ci (wam)zjebią

Gość ZałamanaSytuacją
Na brak pieniazków nie cierpimy. Ale tak jest problem w moim mezu.... A gdy mu o tym mowie to kazał mi olac gadanie swojej mamy

Gość butabuta12
olej ale tez powiedz co masz do powiedzenia i po sprawie....tak apropo to moglas jej odpowiedziec ze wiesz ze na chrzcinach w kosciele prezentowalas sie lepiej od niej ale swoja zazdrosc niech se schowa:D zatka ja

Gość ZałamanaSytuacją
JA jestem taka własnie, ze nie potrafie sie odezwac. Blokuje mnie, gdy juz mam cos na koncu jezyka

Gość butabuta12
noto wlasnie masz problem ..:( a moze napisz im to latwiej ci bedzie>