Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufufu

zielone włosyyy!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fufufu

krótko- miałam na głowie kolor jasny blond, kupiłam w sklepie farbę ganier BLOND, troche ciemniejszy od moich. i co? moje włosy, nie dość , ze są ciemno brązowe, to mozna powiedziec, ze mają lekko zielone naleciałości!! masakra! CO ja mam zrobić? serio tylko fryzjer? wyjdzie mi 150zł za farbowanie, a tego nie chce ://

No masz dwa wyjscia: 1. Iść po kolejną farbę, zafarbować, mieć nadzieję, że kolor będzie ok i patrzeć na swoje nowozafarbowane zniszczone włosy w mniej lub bardziej odpowiadającym Ci kolorze. 2. Iść do fryzjera, zapłacić swoje i mieć nadzieję, że włosy będą miały dobry kolor i nie będą tak zniszczone jak po punkcie 1.

Gość fufufu
no to jestem w ciemnej dupie... wyglądam strasznie :///

Gość fufufu
mi ogólnie chodziło o to, ze chciałam miec kolor na głowie zbliżony jak najbardziej do mojego naturalnego, zeby nie farbowac co chwile tych odrostów... no i niby go znalazłam. niby, bo teraz mam na głowie 1.siamo 2.sraczkowaty kolor. jestem zła i załamana. co do szamponetki... dzieki, spróbuje. poczekam do niedzieli z tymi włosami, na szczescie mam wolne do tegoczasu i nie musze sie pokazywać :P

to może od razu szamponetka? farby nie ma sensu nakładać drugi raz :/ a na przyszłość... zainteresuj się takimi stronami jak okazik czy groupon, gdzie można znaleźć różne promocje-również dotyczące fryzjerów

napisałam ci w innym temacie ale pewnie nie zauważylaś - idź do fryzjera i powiedz że chcesz zniwelować ten zielonkawy kolor a jeśli nie masz kasy albo z jakichś innych powodów nie możesz iść do fryzjera to kup jeszcze raz tą farbę i farbę w odcieniu mahoń i zmieszaj w stosunku 4:1 czerwień powinna zniwelowac zielonkawą poświatę...

Gość fufufu
troche sie boje z tym mieszkaniem farb, chociaz nie brzmi to głupio:P napisz mi prosze, czy robiłas juz coś takiego?

Gość fufufu
*mieszaniem :P