Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgh

12-letnia córka bin Ladena była świadkiem zabicia ojca

Polecane posty

Gość ruda wredzizna
ona nie jedno morderstwo widziała dokonane przez tatuśka więc nie użalaj się tak nad nią:)

Gość gggg3rqger
co mnie to kurwa obchodzi

Gość ngnjhgj
amerykanie ogolnie za ta cala akcje powini stanac przed trybunalem

{ jak mozna zabijac ojca na oczach dziecka? niewazne kim on byl, czy ludobojca czy kims innym....dziecko bedzie mialo traume do konca zycia, amerykanie to debile } Nie wiem jak do wyglądało w rzeczywistości, ta cała akcja z zabiciem, ale przez Bin Ladena dużo więcej osób ma traumę do końca życia niż jego córka. Prędzej za debili mam nas Polaków choćby za sądzenie polskich żołnierzy, którzy odpowiedzieli ogniem w stronę wioski, z której padły strzały.

Gość gggg3rqger
ps. naucz sie wklejac linki debilko

Gość nie dziwnuj
a poza tym pomysl ile dzieci widzialo jak samoloty waliły w wieże kiedy ich rodzice w tym czasie byli tam w pracy. Trudno, jego dzieci do konca zycia beda musiały nosic garba ktory przypiął im ich ojciec . nie ma nic za darmo, jak się ma "swiętego" w rodzinie

Gość csxswsx
trudno, mnóstwo dzieci ma traumę i nikt się ad nimi nie lituje, Osama to zbir skrajnego islamu, za czasów talibów nastąpiło załamanie cywilizacji i przesunięcie w czasie o 2000 lat do tyłu

Gość ruda wredzizna
i tak miał za lekką śmieć bo natychmiastową

Gość kolejnydzienzycia
No i to jest wielkie USA. Nie ma co :( Tak dzieci kochają wiecie. Jeden już nie żyje. Mój brat. Ale wszędzie tak jest wiecie. A teraz stoję o mojego braciszka z kasą. Ma szczęście, że bardzo lubię kino. Nie mam kasy, ale jak będę miała kasę to znowu coś kupię. Na pewno Polańskiego kupię teraz, a pózniej? Nie wiem. Pasowałby dr House wiecie - ale to 100 zł jedna seria. 20 zł - jak tyle będzie kosztować. I to w zasadzie tyle. Co więcej, nie? :(

Gość kolejnydzienzycia
:(

i bardzo dobrze, ze go zajebali. A ze na oczach dziecka...przynajmniej sie gówniarz zastanowi, zanim zalozy jakas grupe terrorystyczna. A wy debile rozpaczajcie za bin ladenem. Szkoda, ze wam rodziny nie zabil, bo byscie inaczej mowily.

{ Na pewno Polańskiego kupię teraz, } Polański w kontekście dzieci..

Gość gfhgh
tak jestem corka:P po 1 bin laden nie poniosl zadnej kary.....zadnej! zyl cale zycie w luksusie, jego ojciec byl multimilionerem ... po 2 poniosl lekka smierc od strzalu, nie bylo zadnego procesu, nawet go nie pomeczono, powinni go wyciagnac sila z tego domu, pokazac w kazdej tv,wrzucic go do jakiejs nory wieziennej i dac mu porzadnie w kosc... po 3 zabijanie na oczach dzecka jest okrutne podsumowujac dziecko doznalo traumy,. bin laden nie cierpial , nastepcy juz planuja kolejne ataki

Gość gfhgh
znowu weszla owieczka boza....schizofrenie paranoidalna sie leczy, czemu ty kobieto lekow nie bierzesz

Gość dokładnie o tym pomyślałam
"a poza tym pomysl ile dzieci widzialo jak samoloty waliły w wieże kiedy ich rodzice w tym czasie byli tam w pracy. Trudno, jego dzieci do konca zycia beda musiały nosic garba ktory przypiął im ich ojciec . nie ma nic za darmo, jak się ma "swiętego" w rodzinie" - dokładnie o tym samym pomyślałam - ileż to dzieci i nie tylko ma traumę, bo widziało śmierć rodziców, czy innych swoich bliskich, czy nawet obcych z winy Bin Ladena...?

Gość muminn
normalnie zaraz się rozpłaczę

Gość butabuta12
nieistnieje taka strona

Gość Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11 każdego miesiąca w usa europie, może byc gorąco.. przygotujcie się na bomby, 11 tuż tuż