Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obcaska

Od dziś będę szczęśliwa..

Polecane posty

jeju :D :D - myslalam,ze napisalam "krzyz" :D (tia - rano na plecy krzyz i w nogi plus opcjonalnie "jestem szczesliwa!") ewidentnie mam glupawke :P :D zabawny - z wiara i entuzjazmem :D (samo :) nie wystarczy,aczkolwiek to pierwszy krok) a ciasto sie znajdzie, ktos niedaleko Ciebie na pewno cos tego typu wcina :P bierz go! (za przyklad) :D

nie jest ,źle. najgorszy był pierwszy tydzień po zimowej przerwie. Sniadania jadłem na stojąco Uprawiacie jakieś sporty dziewczyny? :-O

berenka jeju - myslalam,ze napisalam "krzyz" (tia - rano na plecy krzyz i w nogi plus opcjonalnie "jestem szczesliwa!") ewidentnie mam glupawke zabawny - z wiara i entuzjazmem (samo nie wystarczy,aczkolwiek to pierwszy krok) a ciasto sie znajdzie, ktos niedaleko Ciebie na pewno cos tego typu wcina bierz go! (za przyklad) db Hhahahaha :D:D

nie zabawny nie jest ,źle. najgorszy był pierwszy tydzień po zimowej przerwie. Sniadania jadłem na stojąco Uprawiacie jakieś sporty dziewczyny? Tak,jeżdżę konno:P Poważnie:D

mam sąsiadkę dwa pietra niżej, świetnie piecze i ąz mnie czasem skręcajak czuję tę woń po jej drzwiami. Korci mnie czasem aby zaproponowac wymiane uszczelki w kranie ale nie wiem czy wypada...Pani jest sama ale ma 73 lata:-O

:D :D :D siatkowka halowa (niestety ludziska sie porozjezdzali i tymczasowo lipton) biegi :)

To co że ma tyle lat,może ma wysoką emeryturę:D A te ciasta hmmmmmmm pycha

nie zabawny na prawdziwym koniu? One nie gryzą? Pewnie że nie na biegunach :D Koń gryzie? Są bardzo przyjacielskie i mądre

marika - a kto nie jezdzi :P :D zabawny - zadylaj na dol i powiedz,ze chcesz ja powitac jej ciastem :) :D moze sie nabierze :P

Bym pobiegał ale w moim wieku nie bardzo już wypada...stąd ten rower. Czasem bratanek wyciągnie mnie na Orlika to sobie pobiegam za piłką z jego kumplami :-O

w siatkówkę ostatnio grałem trochę na plaży z jedną panią co leżala na ręczniku obok. Ale przyszedł jakiś pan położył się obok niej i było po grze:-O

nie zabawny w siatkówkę ostatnio grałem trochę na plaży z jedną panią co leżala na ręczniku obok. Ale przyszedł jakiś pan położył się obok niej i było po grze Ale miałeś pecha:D Mówisz na plaży? A gdzie byłeś? Może to ja byłam:D

biegam za nimi bo mi nie podają. Dzisiejszą młodzież cechuje brak szacunku do starszego pokolenia:-O

nie zabawny - tez niekoniecznie za plazowa przepadam - luz :D marika - a tak serio,to niesamowita wolnosc mi sie kojarzy z jazda konna

Rejon rzeczywiście inny ale morze zdaje się to samo Istnieje duże prawdopodobieństwo żę gdybyś szła cały czas w prawą stronę a ja w lewą to kiedyś byśmy sie spotkali

nie zabawny Rejon rzeczywiście inny ale morze zdaje się to samo Istnieje duże prawdopodobieństwo żę gdybyś szła cały czas w prawą stronę a ja w lewą to kiedyś byśmy sie spotkali To na 100%