Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilay

Niedlugo egzamin na prawko

Polecane posty

Pamiętaj, pełen luz. jeśli coś zrobisz źle, powiedz "Przepraszam". Przy każdej nadarzającej sie okazji mów tak. To pomaga, egzaminator musi być górą, nie cwaniakuj !

No właśnie slyszyalam ze trzeba dac mu poczuc ze jest górą. Dzieki za świetną radę :)

ale nie mam co obwinac egzaminatora ;) to ze mnie gów*o nie kierowca ;p zycze powodzenia ;D

ja zdałam za drugim razem , oj kiedy to było....-17 lat temu! ale ten czas leci! moja siostra ma 17 maja-testy

Slyszałam ze kobiety zdają średnio za 6 razem a mężczyźni za 5 :D Chociaz wydaje mi się to dziwne bo nigdy nie spotkałam się z kimś kto zdawała za 5 razem:)

Ale testy sa razem z praktyka :) No ja tez mam 17 maja :)

Gość prawkojuzmam
hej ja tydzień temu zdałam za 4 !!! ;-( razem... ufff mam to juz za sobą ! najważniejsze to opanować nerwy jechac tak ok 40 .. bo ja jezdziłam 49 i egzaminatorzy twierdzili zgodnie ze za bardzo jestem pewna swoich umiejętności heh ale udało się

siostra ma same testy a jak zda dopiero będzie się zapisywać na jazdy, ja kiedy zdawałam mialam 17 lat byłam tak zestresowana że wjechałam w Katowicach z drogi dwukierunkowej na jednokierunkową i jechałam pod prąd MASAKRA !

Gość prawkojuzmam
tylko spokój was może uratować heh wiem co mówię mi to tak noga latała na sprzęgle ze nie mogłam opanować ach.. ale wzięłam jakieś ziołowe leki na uspokojenie i się udało generalnie ciężko jest

Gość prawkojuzmam
ja zdawałam w łodzi na retkini a wy gdzie zdajecie?

Nie dziwę Ci się :( Słuchajcie słyszałam cos o nowych zmianach. Otóz teoria ma byc zaliczana ustnie. Nie wiecie moze kiedy ma zostac to wprowadzone?

Gość ytrutyiyoiuouyo
ja zdawałam w elblągu i zdałam za pierwszym razem, elbląg to dziura to i poszło:D

ytrutyiyoiuouyo - tak mi dalej mów :D Dzięki ;p

Gość ytrutyiyoiuouyo
hehehe nie ma za co, na dodatek powiem że jednego dnia zdawałam na samochód i na motor i jedno i drugie za pierwszym zdane;)

Gość ytrutyiyoiuouyo
a to tylko dlatego że elbląg to dziura jak już powiedziałam:D jakbym zdawała w olsztynie np to bym na bank oblała:classic_cool:

na luzie a bedzie dobrze;) u mnie pare dni temu minal jak juz rok mam prawko, ale ten czas leci, ale pamietam jaki to stres na tym egzaminie byl:o wiec na luz a bedzie ok!powodzenia!:-)