Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batriska zuzka

NIEATRAKCYJNI MĘŻCZYZNI TO :

Polecane posty

Gość krasnale ogrodowe out!
tak, niscy jeszcze

-niscy -bez pracy-bez zainteresowań -braki w uzębieniu -bez wykształcenia -dresiarze, kibole -spoceni -nie dbający o higienę -z krtókimi ch.... -z przedwczesnym wytryskiem

Gość laulena
Mnie odrzucają przede wszystkim tacy, którym tępo z twarzy patrzy i widać, że są z marginesu intelektualnego. Dresy w tym wygrywają. Do tego brudni, śmierdzący, niechlujni, wulgarni i chamscy przy kobietach. Jeśli chodzi o urodę to chyba wszystko bym zaakceptowała, jeśli miałby w sobie coś, co mi się bardzo spodoba i przebija jakieś braki...

laulena,nie pisz,że wszystko byś zaakceptowała jeśli chodzi o urodę,bo każdy wie ,że to nieprawda:)

Gość zielonooka girl
Nienawidzę pryszczatych napompowanych "kulturystów" po prostu nienawidzę i rzygać mi sie chce na ich widok :o Kiedyś jeden taki chciał mnie poderwać to zaczął się jąkać i nawet wysłowić się nie potrafił tak go speszyłam :)

Gość ooo_o
Dla panów, którzy się załamali (być może znaleźli się na tych listach): niezmiennie i wciąż najlepsze kobiety mają tzw. uroczy brzydale. Fizyczność schodzi na drugi plan, inteligencja i poczucie humoru oraz świetne maniery sprawią, że dostaniecie drugą szansę. Patrz Ryszard Kalisz.

Gość Natali
Dnia 18.08.2012 o 06:51, Gość zielonooka girl napisał:

Nienawidzę pryszczatych napompowanych "kulturystów" po prostu nienawidzę i rzygać mi sie chce na ich widok :o Kiedyś jeden taki chciał mnie poderwać to zaczął się jąkać i nawet wysłowić się nie potrafił tak go speszyłam :)

W sedno. Ja nie lubię kurdupli i łysych obszczajmurów bez zębów.

Gość gosc1111w

niscy i brudni