Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jewelonek:)

Zaczynamy od jutra!!! OSTRO!!!

Polecane posty

Hej;p Od jutra zaczynam ochudzanie,mam nadzieje,ze znajdzie sie ktos kto sie do mnie przyłączy...Będę jadla tylko trzy posilki dziennie,pila duzo wody.Zero słodyczy,smazonych rzeczy i innych smieciowych rzeczy.Dodatkowo 30 minut ćwiczen dziennie a jak zrobi sie cieplo dołacze jazde na rowerze. Musze pozbyc sie takze rozstepow na co kupila masc DERMABLIZN i oliwke dla dzieci. Kto ze mną?:)

Gość sdfdfd
o witamy kolejne pustaki coz za wysublimowana stopka:D

Sdfdfd--->Jezeli nie masz nic mądrego do powiedzenia tylko chcesz sie pokazac to zamilcz i wyjdz z mojego tematu bo prostaków nie potrzebuje tutaj.

Gość mniam mniam mniam!
jaki jadłospis przewidujesz na najbliższy tydzień?

Gość HayebuzaxD
jaa ;D . mam 16lat, 168, moze 170 wzrostu, ważę 57 . Chcę spaść do 54 ;)). Musze koniecznie ograniczyć slodycze :

Gość o rany-następna...
wszystkie zaczynacie od jutra... jakbyś była normalna to jadłabyś wszystko w małych ilościach i nie byłoby trzeba żadnej diety. rozwalają mnie takie laski...:O a tych trzech posiłków pewnie nawpierdalasz się jak głupia i o dziwo nie będziesz chudła, albo i tak wymiękniesz i będziesz jadła śmieciowe po kryjomu.

Gość Lady Mia
I ja bym chciała, ale przed okresem ma wielkie żarcie.... Ale mam czas do 11czerwca (wychodzę za mąż! :0) . Chcę jeszcze zejść do 55kg.. Obecnie jakieś 60kg, przy wzroście 156cm... Może jednak po okresie...

Gość HayebuzaxD
moja kolezanka przy 172 wazy 63kg, ale po niej nawet nie widac. wyglda na chudsza ode mnie. ale ona wysportowana jest ;)

Gość Lady Mia
A może ktoś ma ochotę na dietę Dukana z ewentualnymi dodatkami typu warzywa???

Lady Mia-->Moj problem to tez zblizajacy sie okres ale dam rade:) Nie,nie chce stosowac zadnych diet typu Dukan,chce poprostu ograniczyc ilosc posilkow i wiecej sie ruszac. O rany-nastepna-->moze i Ty tak robiłas ze objadałas sie po kryjomu ale nie znasz mnie i innych ktore chca zrzucic pare kilo to nie oceniaj i nie wpier*dalaj sie.Robie to dla siebie a nie dla innych wiec po co miałabym sie ukrywac z jedzeniem? Żal... HayebuzaxD--->Więc zaczynamy razem;)

Gość o rany-następna...
mylisz się- ja nigdy, przenigdy nie stosowałam ŻADNEJ diety. jak się je jak człowiek to i się wygląda jak człowiek :)