Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhbeui

kusy przedmalrzenskie??!!

Polecane posty

Gość dhbeui

witam dziewczyny za3 ms wychodze za maz mam date na weekendowe kursy przedmałżeńskie na 14,15 maj..i strasznie sie boje:P jak przebiegaja takie spotkania...czy sa one w formie przemowienia czylekcji z wypytywaniem???

Gość ashfbef
nie martw sie, nikt cie nie będzie przepytywał z niczego :P przygotuj sie na straszne nudy. takie kursy są w formie wykłądu.... ktos tam mówi reszta słucha. No i zazwyczaj jest masa osób

Gość hbihiu
u mnie na kursach była mowa o tym, że lobby pedalow dąża do znisczenia kosciola..... licz się wiec z takimi perełkami, księża wiedzą że MUSICIE swoje przesiedziec, mają wiec okazje zeby się wyzyc i wygadac i korzystają z niej ;P

Gość dhbeui
a matko.. a w poradni rodzinnej??

Gość ashfbef
bylam w poradni, babka spytała się mnie czy zamierzam stosowac naturalne metody planowania rodziny, powiedzialam zgodnie z prawdą że nie, wiec tylko podpisała mi kartkę i tyle. Koleżanka uprzedzila mnnie, ze jeśli się mówi ze chce się stosowac te metode, to ona robi wykład na ten temat i uczy rysowac wykresiki :P lepiej się nie wychylac

Gość ashfbef
no ale to już zalezy od miejsca. Przewaznie trzeba w poradni tez swoje odsiedzieć.

Gość dhbeui
no a slyszalam ze w poradni jest zazwyczaj tragednia z pouczaniem.... ja nigdy nie korzystałam z kalendarzyka i nie wiem jak sie z niego korzysta

Gość dhbeui
księżniczko wróć do tematu.. z tego co sie orientuje nie ma w nim nic o poprawianiu błędów...sio poszukaj sobie innego teematu

Gość huihiuh
co za desprat chce sie zenic z analfabetka?:O