Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szpilki na Highlands

Sama w domu :) Otwieram wino. Kto ze mna?

Polecane posty

Gość alemoze i nie
tez jestem sama, ale mnie to nie cieszy... i nie mam wina:D

Ja sie przylacze. :D Co prawda podejrzewam, ze niedlugo ktos mi sie wprosi do domu, ale niewazne. I wino tez sobie otworze.

Gość ja nie sama
ale piję winko :) Mąż pracuje za ścianą, niedługo pewnie do mnie dołączy, ale póki co piję z Wami :)

Bardzo lubie towarzystwo ale czasami mam ochote pobyc sama w domu ;) Tak wlasnie bedzie dzisiejszej nocy. Tak nawiasem mowiac, nigdy nie lubilam wina. Dopiero niedawno sie do niego przekonalam :D

Ja nie pamietam kiedy ostatnio bylam sama w mieszkaniu i mialam czas, zeby sobie otworzyc wino, i nic nie robic. Dzisiejszy dzien jest dla mnie zbawieniem.

Gość pani_stasia
a ja sobie otworzę piwko jeśli pozwolicie:)

Gość Mały ben
Mnie dzis woda by tylko zadowolila.

Gość awf we wro
zona, ty znowu pijesz?

Szpilki, znajac moje szczescie, to niedlugo ktos mi sie zwali na glowe. Czasami sie zastanawiam, czy to jest w ogole moje mieszkanie. Przewija sie w nim codziennie tyle ludzi, ze zeby miec spokoj, musze wyjsc :D

Gość ja nie sama
Nueve - też tak kiedyś miałam, jak wynajmowałam mieszkanie ze znajomym. Oboje bardzo towarzyskie istoty, więc w domu zawsze ktoś był, w dodatku mieszkanie miało taki klimat, ze naprawdę przyciągało ludzi. Ale teraz cenię sobie prywatność i goście są dawkowani :)

Do rodziny mam akurat daleko, ale moi znajomi sa bardzo towarzyscy. Polowa z nich sobie nawet klucze do mojego mieszkania dorobila... Bynajmniej nie narzekam na samotnosc.

Gość awf we wro
nie pij, pamietaj, ze masz dziecko

Ja nie sama - tyle ze ja mieszkam sama :D Znaczy tak oficjalnie, bo po tej akcji z kluczami, to wiadomo.

Zona, widze ze ciebie nawet na forum pilnuja :D

awf --> dzieki, ze mi przypomniales bo bym zapomniala.. no comment.. czasem wypije sobie pol butelki wina to jest niecale 2 kieliszki, wez wyluzuj. zreszta albo dziecko spi albo pijemy wino z moim facetem. dystans trzeba miec do wszystkiego ale ludziom z kafe najczesciej go brakuje.

Nueve, z jednej strony domyslam sie, ze moze to byc uciazliwe, ale z drugiej strony fajnie miec 'pelna chate' ;) Z drugiej strony to ciekawe, bo w dzisiejszych czasach malo kto przychodzi niezapowiedziany Moi rodzice sa malo towarzyskimi osobami, goscie bywali u nas rzadko (a ja uwielbialam, kiedy ktos przychodzil). Nie moglam sie doczekac zeby zamieszkac sama i prowadzic takie "swiatowe" zycie :D Sama co prawda jeszcze nie mieszkalam, ale teraz czesto ktos u nas bywa, a ja to bardzo lubie Co nie znaczy, ze nie chce czasem pobyc sama

Gość żaba żaba sama żaba
A my właśnie teraz też otwieramy wino a żeby było śmiesznie popsuł nam się korkociąg ha ha i jak otworzyć?

Ja juz sie przwyczailam ;) No moze i niezapowiedziane wizyty sa rzadkie, ale nie wsrod moich znajomych :D Zreszta, nie mam co narzekac, czasem jak sie budze, to widze pelna kuchnie, bo przyjechali mi zrobic sniadanie :D Zona - rzeczywiscie, wyrodna z ciebie matka, jak mozesz pic wino majac dziecko?! Ludziom brakuje dystansu, naprawde.