Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szpilki na Highlands

Sama w domu :) Otwieram wino. Kto ze mna?

Polecane posty

Gość ja nie sama
a ja pracuję kiedy chcę :) Tak mam fajnie. Więc dziś piję wino, a jutro się zobaczy :p

Bardzo fajnych. I to glownie oni maja klucze do mojego mieszkania ;) Do tego samych facetow, oprocz mnie sa jeszcze tylko dwie dziewczyny. :D

Nie przecze, naprawde taka praca, przynajmniej dla mnie, jest wrecz idealna. A ty pracujesz? :) Bo nie wiem, czy wino mi na wzrok padlo, czy nie pisalas. :D

Kiedys lubiłam poszaleć, wypić nie jedno wino i być sama w domu- niestety teraz nie mam takiej możliwości, dziecka nie da się odstawić od cyca, żeby się napić, męża z mieszkania nie wygonię, na głowie praca, budowa domu.... oj zazdroszczę Wam dziewczyny...dla mnie już chyba te czasy minęły ;/

Miss - nie zalamuj sie. Jeszcze nie jedno wino wypijesz, moze i w naszym, kafeteryjnym gronie ;) Angel - no to trzeba byc mna :D Ale mam na tyle wspanialomylnego szefa, ze jeszcze za to dostali opieprz, a ja nie :classic_cool:

A jak wlasnie z atmosfera w pracy i w ogole? ;) Bo ja mowiac szczerze, nie wyobrazam sobie pracy gdzies, gdzie jeden drugiemu podklada swinie, atmosfera jest beznadziejna,a szef to tyran. :P

Tak jak się spodziewalam, naszli mnie. :O Wiec zycze wam milego wieczoru, ja gdzies wybywam i mam nadzieje, ze porozmawiamy jutro ;)