Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wymarzona Księżniczka

Mam taki problem trochę Uczuciowy:

Polecane posty

Otóż, chciałam żeby chłopak który mnie olał był zazdrosny i wyjechałam do koleżanki, i ustawiłam na FB opis "nigdy nie zapomni tej nocy" po czym kilka osób kliknęło mi lubię to . W tym pewien chłopak. No i boję się , że ten który mi się podoba, pomyśli sobie że się puściłam. Czy powinnam do niego coś napisac? p.s Jestem tu nowa, i przepraszam jeśli w czymś popsulam forum

W święta on mi nie wysłał życzeń , więc mu napisałam tak "dziękuję za życzenia , jest mi niezmiernie miło" ale nic odpisał, widocznie głupio mu było. Spytalam kilka osób i powiedziały, że jest 7 opcji : 1) jeśli ma do siebie dystans to zbytnio się tym nie przejmie 2) przejął się tym jest głupio więc milczy 3) milczy bo nie wie jak się zachować 4) milczy bo myśli 5) czuje się dotknięty jest mu przykro i głupio i milczy bo leczy urażone ego 6) sytuacja po tym może zmienić się na lepsze, bo ja urosnę w jego oczach i zaimponuje takim zachowaniem, pokazując , że mam odwage mówic wprost co mi się nie podoba i walczyć o odpowiednie traktowanie mojej osoby 7) masza znajomość dobiega końca

Gość Januszek..........
Ty znów tu???Masz nieżle zryty beret.

Gość dziaddek
japierdole co to za pojeb

Może napiszę mu na czacie jak będzie, ale bo teraz widomość? z pytaniem czy jest na mnie zły? i, że jeśli chodzi o poniedziałkowy status, to, że to nie jest tak jak myśli, że ja z nikim nie spałam i że jeśli chce, to może iść ze mną to ginekologa i się dowie czy mówię prawdę czy nie. i że przepraszam, za wszystko a zwłaszcza za swoją głupotę, że naprawdę nie chciałam go zranić Doradzi ktoś ?

Gość ania ze szczecina
kurwisko gorsze chyba od jennifer

Gość Januszek..........
Tak doradzę. Spadaj stąd głupia pipo.

Proszę o pomoc w temacie. Nie mam się do kogo zwrócić,bo koleżanki są zajęte jak zawsze i mnie olewają niestety. moje serce płacze i bełkocze więc nic nie rozumiem mogę najpierw napisać bez tego z tym ginolem a jak mi napisze, że mi nie wierzy, to mu wtedy napiszę, że mogę mu to udowodnić, że wystarczy, że pójdzie ze mną do ginola i będzie wiedział, że jestem czysta jak łza, może tak być?

Gość Januszek..........
LOOOOOOOOOOOOOOOO MATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za wariatka!!!!!!!!

Gość spoko temacik..
dopiero pisalas na innym temacie ze facet marzy za Toba a teraz co innego:-0 ogarnij sie kobieto

No bo marzył ,ale to był inny w liceum, teraz jestem na studiach, tu jest taki co patrzy mi w oczy, robi maślane spojrzenia , ale sam nie napisze pierwszy, więc ja robię pierwszy krok

Gość spoko temacik..
to zrob..odezwij sie pierwsza do niego i nie fochaj jak ksiezniczka:-P

Jeżeli jesteś aż tak brzydka jak na tych zdjęciach co masz w stopce, to się nie dziwię, że koleś się nie odzywa. Zgadzam się z większością poprzednich postów. Pojebało Cię

Gość bez you
skomentuj swój wpis ...dopisz : "dzięki kochane psiapsiółki" czy "uczyłam się całą noc.." czy cuuuuuus:)

Gość spoko temacik..
usun fotke to dadza Ci spokoj

Gość Gadatliwa..
Jesteś bardzo łatwowierna i naiwna... koleś Cie zbywa przejrzyj na oczy. Tak wasza znajomość dobiegła końca.. nie pisz do niego nic .. daj sobie z nim spokój , zapomnij.. poszukaj kogoś bardziej wartościowego bo każdy z nas zasługuje na szacunek i miłość.

NIe wiem czy to będzie latwe, jestesmy w tej samej grupie, 4,5 roku studiów przed nami... Ciągle bede go widzieć... Boje się , że on myśli że gram na dwa fronty i dlatego sie nie odzywa. A fotkę już usunęłam