Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no name 30

W\pracy sie ze mnie smieja ze jestem prawiczkiem - jak sie bronic?

Polecane posty

Gość no name 30

Oczywiscie sie do tego nie przyznaje. Ale wiele osob sie domysla. Poza tym ciezko mi to ukryc - czerwienie sie :-( Juz mam dosc tego zycia.

Gość no name 30
Mam zamiar być najstarszym prawiczkiem IV RP. :)

Gość no name 30
Zobaczymy offerma. Może rozprawiczycie się z Levvim nawzajem.

Gość prawiczek z lublina
Najgorsze jest to,że to widać po gościu.Mi to powiedziały dwie osobo,ja się oczywiście wyparłem,ale mi się wydaję że i tak wiedzą.

Gość Moulin Rogue
Powiedziały ci to dwie osobo? O to źle.

Gość prawiczek z lublina
łosoby!!! miało być.

Gość no name 30
pomozcie???

wymarzona to ,że ktoś uprawiał sex( kobieta,dziewczyna) nie znaczy od razu ,że jest puszczalska, nie rekompensuj sobie swojego braku seksu takimi epitetami. Dziewictwo powód do dumy?? To nie 19 wiek kobieto, jesteś to jesteś ale bez przesady z tą dumą. Swoją drogą ja nie żałuję ,że nie jestem dziewicą i w życiu nie chciałabym ,żeby mój mąż był prawiczkiem.

Gość wudzie ludzie
wypierdalaj na loośne gatki :P

Gość spring photos
czystość to podstawa :)

Gość no name 30
:-(

Gość Samara23
:-/ Jakim powodem do dumy jest dziewictwo? Rozumiem wśród dziewczyn do 20 lat, ale potem???

Gość no name 30
czy moge dostac normalne rady ?

Potwierdzaj i zartuj z siebie na ten temat. Zglupieja. Najgorsze co mozesz zrobic to opowiadac o przygodach seksualnych, ktore "przezyles".

Gość Pola K.
A ja dzisiaj w autobusie, obok napisu na szybie "nie ograniczaj widoczności" (przy kierowcy), widziałam napisane drukowaną czcionką - ZACHOWAJ CZYSTOŚĆ !!! Rozumiem, że chodziło o to, żeby nie syfić w autobusie, no ale wiadomo z czym się kojarzy.

Gość no name 30
nie to zle rady zeby potwierdzac nie bede tez opowoadal do tej pory tego nie robilem - wyjde na idiote - prawda wyjdzie na jaw

Jak uwazasz. Ja mysle, ze ludzie dokuczaja tak dlugo, jak dlugo druga strona sie przejmuje. Gdy widza, ze temat zlewa - odpuszczaja.

Gość starywarana
wypie**alaj na loośne gatki

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksikik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.seksik-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/

Gość gość
Seks sam nie przyjdzie trzeba poszukać. Ja na nimfomanki24.pl niezłą niunie zapoznałem

Gość gość
Za żadne skarby nie przyznawaj się kumplom,że jesteś prawiczkiem. Oni ciebie wyśmieją, a potem przy każdej okazji będą tobie to wytykać.Wiem co mówię bo miałem taką sytuację. Wymyśl coś i nie przyznawaj się.

Gość Samotny

Ludzie od zawsze się czepiają o byle pierdoły. Jak ci zadają durne i głupie pytania to zmień pracę.  W nowej pracy po prostu unikaj takich tematów. Ja tak zrobiłem i teraz żyję mi się dobrze. Faceci z pracy nawet mnie się nie czepiali. Najbardziej mnie denerwowała ta gruba baba w wieku tak 35-40, te jej dogadywanie, głupie komentarze, wypytywanie o związki. Współczuję jej mężowi. Ja jakoś nie mam potrzeby wypytywać innych o sprawy prywatne. Wszystkich szanuję o ile oni szanują mnie.