Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viktoriana

pytania o dukana

Polecane posty

Gość viktoriana

wiem, wiem,tematow z dukanem jest tupewnie cala masa, ale mnie chodzi o rzecz nastepujaca - postanowilam ruszyc z ta dieta i jak kazdy, kto zaczyna cos dla siebie nowego, jestem na razie ciemna jak tabaka w rogu. gdybyscie mogly mi na poczatek napisac produkty, z ktorych korzystacie bede wdzieczna. np - jaki konkretnie serek, jakie jogurty itp uzywacie. bedzie mi latwiej zrobic zakupy i wtedy na bank nie popelnie bledow, prosze o pomoc nie tylko w kwestii nabialu :) dziekuje:)

Gość chciała 88
podłączam się do prośby książka jest ogólna a Wy w Polsce co kupujecie? nazwy produktów itp. chociaż w I fazie

w książce jest napisane ile tłuszczu i wegli powinno byc max w produktach, wiec czytanie etykiet naprawdę nie boli... a wy chcecie zeby wam ktos cala liste zakupów najlepiej ułozył i jadłospis:/

Gość chciała 88
fanka dr dukana to po co odpisujesz? jak nie chcesz tego napisać?!!!!!! wielka fanka dukana a nawy i firmy produktów ciężko podać, bo pewnie jesteś zielona. nie chcesz to nie pisz, wkur..... mnie Twoje uwagi

a mnie wkurwiaja takie idiotki, którym ciężko przeczytać etykiete produktu, bo za dużo energii na to poswięcą!!!zreszta i tak za tydzien lub dwa napiszecie ze dieta wam zaszkodzila wiec po co zaczynacie??

Gość na kafe nie brakuje mądrali
Boże nie rozumiecie jej... chce się kobieta pochwalić, że czyta książki i skład produktów. nie ma co robić ma nudne zycie

Gość chciała 88
jesteś żenująca...

Gość jakbym miała do zrzucenia 20kg
też bym żędziła oj fanko dukana oj buhahaha

Gość alchemik zenik
kur.. człowieku!!!!!!! to napisz, że nie napiszesz i koniec kropka................. a nie głupie uwagi już widze jaka musisz być upierdliwa wsółczucia dla rodziny

niestety ale fanka ma rację,bez książki ani rusz.nie wystarczy wiedzieć co jeść,trzeba poznać wiele innych zasad ,których dukan każe przestrzegać:-P

no właśnie,książka jest w necie i można ją ściągnąć w pdf:)

Gość Lawendowa szszetka
Nic prostszego..............tu jest wszystko....krok po kroku: http://tnijurl.com/414c54c00d72/ zasady, przepisy, polecenia...............powodzenia

dziewczyny niejestem jakims specem ale dukam od stycznia i jakis porad moge udzielic serek z PIATNICY wiejski lub do kupienia w BIEDRONCE chyba z MM ma tylko 3 procent tluszczu

pijcie kefir naturalny ja pije sam lub dodaje otreby zapycha bardzo,pije przynajmniej 1,5 l wody niegazowanej wypijam tez ok 4 szkl zielonej herbaty ale fusiastej pije 2 kawy rozp z mlekiem 0,5 lub 1,5 tluszcz jem piers wedz z kurczaka ,ryby , pieke kinder kanapke ,klopsa z jajkiem ,bulke z mikrofali tyle ze ja robie w piekarniku

a i jem duzo jajek w kazdej postaci i chudy twaróg w kostce trudno tak pisac niewiem co chcecie wiedziec a co wiecie

Gość do fanki
a mnie wkurwiaja takie idiotki ktore lykaja dietowy marketing jak pelikany :)

moze chcecie zrobic test dukana? http://www.regimedukan.com/fr/270-mon-program me.html I STRONA - votre pseudo - twój nik ........... -votre mot de passe - twoje hasło.............. te dane potrzebne będą jak bedziesz chciała wejśc i zobaczyć swój wykres, poniżej musisz wypełnić: - podać imię - wybrać kobieta (une jemme ) , mężczyzna ( un homme) - podaj swoją wagę - czy chcesz schudnąć oui (tak) non (nie) jak to wypełniłaś kliknij na GO i przejdz do następnej strony. II STRONA 1 tabelka: 1. twoje imię to samo co na pierwszej stronie 2. kobieta czy mężczyzna 3. aktualna waga 4. mail 2-ga tabelka: 5. cel , czyli ile chcesz ważyć 6. najwyższa waga jaką miałaś 7. waga którą miałaś w wieku 18 lat 8. waga , którą najłatwiej Tobie utrzymać 9. wzrost 10. czy chcesz schudnąć tak nie 3-cia tabelka: 11. czy w rodzinie jest tendencja do tycia tak nie 12. ile miałaś prób odchudzania - , 1, 2, 3, plus (czyli więcej niż 3) 13 ile razy byłaś w ciąży - 0 (dla panów), 1, 2, 3, plus 14. czy trudno chudniesz przy ograniczenia jedzenia : łatwo trudno 15.czy jesteś zmęczona na diecie : tak nie 16. budowa kości - są trzy rysunki pierwszy - drobna, środkowy- średnia ostatni - grubokoścista 4-ta tabelka 17. - data urodzenia 18 - twój nik 19 - hasło 20. - powtórz hasło pod spodem po hasłami jest kwadracik , który musisz odhaczyć ( potwierdz, zapoznania sią z regulam.