Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona_wątpliwość

Wady Waszych partnerów

Polecane posty

Czy Wasi mężczyźni mają wady, które wzbudziły w Was wątpliwości odnośnie przyszłości Waszych związków? Jaki to wady?

To może zacznę od siebie... Otóż mój narzeczony mimo, że ma 28 lat jest strasznie niedojrzały. Pracuje, ale pracę ma raczej średnią. Niby chce ją zmienić, ale nie przykłada się do szukania. Jak mu przypomnę to przejrzy ogłoszenia... Jak tylko ma wolne popołudnie, gdy się nie spotykamy to umawia się z kolegami na piwo i jakieś gry typu playstation, karty. Nawet jak nigdzie nie wychodzi, a ma wolne to leży cały wieczór przed tv lub siedzi przy kompie. Nie kombinuje jak by tu zarobić na nasze przyszłe życie...Niepokoi mnie to wszystko...

mój podobny(skonczy 31 lat niedługo) ale z tą różnicą że w wolnym czasie leży na wyrku z laptopem, zamierza teraz kupić sobie tablet'a więc będzie jeszcze mniej aktywny w życiu rodzinnym. Pracuje od niedawna, od niecałych 3 miesięcy dopiero wziął się za normalną pracę, wcześniej miał własny biznes, który więcej kasy pochłaniał niż dawał. Jakiekolwiek plany, wyjścia gdzieś, wymyślam i organizuję ja, on tylko czeka na propozycje i przeważnie chętnie z nich korzysta ale nawet w autobusie, czy restauracji korzysta z telefonu - ma w nim internet i nawet podczas wyjścia z dziećmi korzysta z niego..... Dodam jeszcze że odkąd pracuje to narzeka że mu się ta praca nie podoba i trochę szukał innej ale jakoś słabo, wysłał kilka ofert do firm i tyle, ostatnio mu tablety w głowie więc nie ma czasu na znalezienie bardziej satysfakcjonującej pracy, myśli znów o własnym biznesie tylko nie ma sprecyzowanych do jasno planów co to miałoby być.