Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weterynarzetohuje

Dlaczego lekarze weterynarii to takie HUJE???

Polecane posty

Gość 6736276387
ja pojęcia nie mam jak oni dają radę, jak można znac sie na rybach, chomikach, psach, kotach , koniach ? Robic operacje, sterylizacje, leczenia wszystkiego od oczu po tyłek....

Gość ja chodze do wetki
U wetów tez sa rozne specjalizacje, sa chirurdzy, okulisci, neurolodzy itd, ale takimi podstawowymi chorobami i podstawowa chirurgia to zajmuje sie kazdy wet. W przypadku bardziej skomplikowanych chorob lepiej jednak isc do specjalisty.

Gość jak to się pisze
podobno pasztetowe są produkowane ze zdechłych chomików z dodatkiem kota i królika oraz gęsi oraz dodawany smalec z psa zmielony z papierem toaletowym używanym po pierwszym praniu i suszeniu na płocie :)

Gość Idealny pies
Dwa lata temu kupilam psa.Bylam na gieldzie zwierzat i zobaczylam spaniela nad ktorym wszyscy sie dziwili bo byl nie idealny(ma rozczepiony nos).Wzielam go na rece on mnie polizal i milosc zaiskrzyla odrazu:)Kupilam go chociaz wiekszosc mowila ze jest cytuje obrzydliwy.Pojechalam z nim do weterynarza na konsultacje czy mozna to zaszyc czy mu to nie bedzie przeszkadzalo np przy jedzeniu.Noi moj weterynarz zbadal go i powiedzial ze mozna przeprowadzic operacje estetyczna ale czy to ma sens.No to sie troche zdziwilam bo mi tam nie zabardzo zalezalo zeby pieknie wygladal tylko zeby nie mial problemow z oddychaniem(chrapie jak spi).Weterynarz powiedzial ze wszystko ok a moj pies to raczej nie na wystawy a do kochania to po co go meczyc operacjami,I mial racje to najbardziej kochany pupil PIES IDEALNY

Gość ja mam na osiedlu normalną
weterynarkę i bym powiedziała, że z powołania...